27 / 04 / 2024

Ar Yıldız ikinci kez Tüketici Ödülü'nü aldı!

Ar Yıldız ikinci kez Tüketici Ödülü'nü aldı!

Tüketici Akademisi tarafından bu yıl 24üncü kez verilen Tüketici Ödülünü metal mutfak eşyaları dalında bu yıl yine Ar Yıldız aldı. Ar Yıldızın ödülünü,  Ar Yıldız Genel Müdürü Yalım Yönter aldı....  



Tüketici Akademisi tarafından bu yıl 24üncü kez verilen Tüketici Ödülünü metal mutfak eşyaları dalında bu yıl yine Ar Yıldız aldı. 9 ilde tüketicilerle gerçekleştirilen araştırma sonucu, kendi alanında güven değeri en yüksek marka olarak belirlenen Ar Yıldızın ödülünü, Uluslararası Tüketici Zirvesi 2011 kapsamında düzenlenen törenle Ar Yıldız Genel Müdürü Yalım Yönter aldı.

1948 yılında kurulan Türkiyenin en köklü ve en büyük metal mutfak eşyası üreticisi Ar Yıldız, Tüketici Akademisi tarafından düzenlenen geleneksel Tüketici Ödülüne, tüketicilerin oylarıyla bu yıl da layık görüldü. Ar Yıldız böylece  üst üste ikinci kez Tüketici Ödülünü almış oldu.

Türkiye'de tüketiciye ürün ve hizmet sunan markaların güven değerlerini ölçümlemek için 9 ilde yaptırılan, marka algı araştırmasının sonuçları, 24. Uluslararası Tüketici Zirvesinin son bölümünde araştırmayı gerçekleştiren SAM Sosyal Araştırmalar Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Cenap Nuhrat tarafından açıklandı. Üretim ya da hizmet alanlarında en yüksek tüketici güven değerini sağlayan markalara, Tüketici Ödülleri verildi. Zirvenin bu yılki onur konuğu Almanya 7. Başbakanı Gerhard Schröderin, Tüketici Akademisi Kurucu Başkanı Fahri Ustaoğlu ile birlikte verdiği Tüketici Ödülünü, Ar Yıldız adına Genel Müdür Yalım Yönter aldı.

 


Geri Dön