03 / 05 / 2024

Ar Yıldız Stonehenge 22. Uluslararası Zuchex Fuarı’nda tanıtıldı!

Ar Yıldız Stonehenge 22. Uluslararası Zuchex Fuarı’nda tanıtıldı!

Tasarım ve kaliteyi biraraya getirerek yenilikçi ürünler sunan Ar Yıldız, antik çağın dünyaca ünlü astrolojik taş çemberinden ilham alarak ürettiği yeni Stonehenge tencere setini, Ecosera seramik kaplama grubuna ekledi



Kaynağını topraktan alan sağlıklı ve dayanıklı  özel bir iç yüzeye sahip olan Ar Yıldız Stonehenge tencere seti, turuncu renkteki dış yüzey ile kulpları, cam kapakları ve zarif modern çizgisiyle, mutfağına özen gösteren hanımların gözdesi olacak.



60 yılı aşkın süredir mutfaklardan sofralara mutluluk yayan Ar Yıldız’ın, ilk kez geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 22. Uluslararası Zuchex Fuarı’nda vitrine çıkardığı Ecosera Stonehenge tencere seti, seramik ve teflon karışımı bir iç yapıya sahip. Türkiye’de pek örneği olmayan çok dayanıklı bir iç yüzeye sahip bulunan Ar Yıldız Stonhange tencere seti, sağlık açısından da ayrıcalıklı bir ürün olma özelliği taşıyor. 


Cam kapaklı 3 tencere, 1 derin tavadan oluşuyor…


Ar Yıldız’ın 7 parçadan oluşan Stonehenge tencere setinde, cam kapaklı 3 farklı boy tencere ile bir derin tava yer alıyor. Adını, milattan önce 3000 yıllarında güneş ve ay tutulmalarının hesaplanması için yapıldığı kanıtlanan İngiltere’deki ünlü antik taş çemberden alan Stonehenge tencere seti, dikkat çeken, canlı ve sıcak turuncu rengi ve yuvarlak hatlarıyla, modern mutfaklara renk ve sağlık katıyor. Ecosera Stonehenge tencere seti 449 liralık perakende satış fiyatıyla Ar Yıldız Court ve Ar Yıldız Home mağazaları ile Ar Yıldız’ın 81 ildeki 700’ün üzerindeki bayisinde, mutfaklarını ayrıcalıklı kılmak isteyen hanımları bekliyor.



Geri Dön