03 / 05 / 2024

Araba alacaklara büyük fırsat! 35 bin liraya kadar indirim yapılacak!

Araba alacaklara büyük fırsat! 35 bin liraya kadar indirim yapılacak!

Bugün yürürlüğe giren özel tüketim vergisinde (ÖTV) yapılan değişiklikle birlikte otomobil fiyatları 5 bin ile 35 bin lira arasında değişen miktarlarda düşmesi bekleniyor...



Cari açığın azalmasına olumlu katkı vermesi hedefleniyor

Düzenleme ile satış fiyatı 1600 cc altı otomobiller için vergiler dahil 450 bin liranın üzerinde olan otomobillerin fiyatında değişiklik olmayacakken, yüzde 45, 50 ve yüzde 80 ÖTV oranlarına tabi araçlar için 5 bin ile 35 bin lira arasında indirim yapılması bekleniyor.

Cumhurbaşkanlığı Kararı ile yapılan taban güncellemesi ve ek dilimlerin açılması sonucunda bazı segmentlerde araç fiyatlarının düşmesine, dolayısıyla tercihin yerli otomobillere kaymasına ve araç fiyatlarının düşürülmesine cari açığın azalmasına olumlu katkı sağlanması hedefleniyor.

Liste belli oldu! 2022 yılının en ucuz sıfır otomobilleri!

Bitcoin ölüm kavşağına yaklaşıyor iddiası!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?

Dolar Mart’ta 9.5 TL’ye mi düşecek?

Altın fiyatları için kritik gün!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön