Otomobil

Araba alacaklara Mayıs 2024 müjdesi! Kampanyalar peş peşe açıklandı, 22 gün sürecek!

Bu ay yeni bir otomobil almak isteyenlerin otomotiv markalarının kampanyaları ile ilgili araştırmalar yapıyor. İşte yüzleri güldüren o kampanyalar...

Yavaş yavaş yaklaşan yaz aylarıyla beraber yeni bir araç sahibi olmak isteyenler de kampanyalı otomobil modellerini araştırmaya başladı. 

Otomotiv firmaları tarafından başlatılan kampanyalar kapsamında bazı modellere indirim bazılarında da 12 aya kadar sıfır faizle kredi imkanı sağlanıyor. 

İşte Mayıs 2024 kampanyaları...

SEAT'TAN 3 MODELDE 0 FAİZ

Seat modellerinde, bu aya özel olarak "yüzde 0 faiz" fırsatı sunuluyor. Seat tarafından yapılan açıklamada, Seat, mayıs boyunca Ibiza, Leon ve Arona modellerinde faizin sıfırlandığı belirtildi. Yeni bir otomobil almak isteyenlerin yüzünü güldüren söz konusu bu kampanya ile tüm Ibiza ve Arona'larda 125 bin TL için 12 ay vadede 0 faizli taşıt kredisi imkanı sunuluyor. SEAT'ın en çok tercih edilen modellerinden Leon'da da 200 bin TL'ye 12 ay yüzde 0 faizli taşıt kredisi imkanı sunuluyor.

Ayrıca yine Seat tarafından açıklanan fiyat listeisne göre Leon modeli 1 milyon 540 bin TL'den, Arona 1 milyon 210 bin TL'den ve Ibiza ise 1 milyon 95 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Seat'ın başlattığı kampanya için son tarih 31 Mayıs 2024 olarak belirtildi.

200 BİN LİRA SIFIR FAİZLİ KREDİ

CUPRA da Leon ve Formentor modelleri için bu ay sonuna kadar yüzde sıfır faizli taşıt kredisi imkanı sunuyor. Verilen detaylara göre CUPRA, Leon ve Formentor modellerinde 200 bin TL'ye 12 ay vadede yüzde sıfır faiz kampanyası mevcut.

CUPRA Formentor 1 milyon 890 bin Türk Lirası, CUPRA LEON ise 1 milyon 690 bin Türk Lirası'ndan başlayan fiyatlarla satılıyor. Söz konusu kampanya için son tarih 31 Mayıs 2024.


HONDA'DA CİTY KAMPANYASI

Otomotiv devi Honda, limitli sayıda City modeli için bu aya özel olarak bir kampanya başlattı. Söz konusu kampanya kapsamında Honda City modeline sahip olmak isteyenlere 225 bin Türk Lirası indirim ya da 250 bin Türk Lirası'na kadar kadar kredilerde yüzde sıfır faiz oranı ile 12 ay taksit imkanı sunuluyor.

Limitli sayıda City için geçerli olacak olan söz konusu kampanya kapsamında 250 bin Türk Lirası'na kadar kredi kullanımında yüzde sıfır faiz oranı ile 12 ay vade sağlanıyor. 

Honda City modeli için nakit alımlarda ise 225 bin Türk Lirası indirim sunulurken söz konusu aracın satış fiyatı ise 1 milyon 30 bin Türk Lirası olarak açıklandı.

DFSK merakla beklenen Mayıs 2024 kampanyası ile hafif ticari araç müşterilerine benzinli ve yüzde 100 elektrikli motora sahip geniş hafif ticari araç ürün gamında uygun kredi koşulları sunuyor. Verilen detaylara göre tek kabin pick-up C31, çift kabin C32, elektrikli pick-up EC31 ve elektrikli panel van EC35 modellerinde, nakit alımlarda 70 bin Türk Lirası indirim sağlanıyor.

DFSK ayrıca bir de nakit indirimi yerine kredi kullanmak isteyenler için de uygun kredi kampanyası da sunuyor. Verilen bilgilere göre 300 bin Türk Lirası'na kadar olan krediler, 12 ay vade ile yüzde 1,19 faizle kullanılırken böylelikle söz konusu kredinin aylık taksitleri de 27 bin 77 Türk Lirası oluyor. 


EGEA'DA TAKAS KAMPANYASI

Bir diğer otomotiv devi olan Fiat'ın Egea modelinde de Mayıs kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında aracını takasa getiren müşteriler, mevcut aracını değerinde satarak 250 bin Türk Lirası'na 12 ay sıfır faizli kredi imkanı sağlıyor. 

31 Mayıs 2024 tarihine kadar geçerli olacak kampanyada, Egea Sedan 969 bin 900 Türk Lirası'ndan Egea Cross 1 milyon 52 bin 900 Türk Lirası'ndan ve Cross Wagon gövde seçeneği ise 1 milyon 311 bin 900 Türk Lirası'nda başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Ayrıca söz konusu takas kampanyasından yararlanacaklar 250 bin Türk Lirası 12 ay yüzde 2,99 faiz oranı ile kredi kullanabilecek.

Edirne'de 'tiny house' ve kaçak yapılara artık izin verilmeyecek!

Aile Destek ödemeleri ne zaman ve ne kadar ödeme yapılacak?

Elinde dolar olanlar dikkat! Ünlü ekonomistten 'Dolar düşecek mi' sorusuna yanıt geldi!