16 / 05 / 2024

Araba almayı düşünenlere kötü haber geldi! Arabalara yüzde 80 zam geliyor!

Araba almayı düşünenlere kötü haber geldi! Arabalara yüzde 80 zam geliyor!

Arabamcom Pazarlama Müdürü Naim Çetintürk, sıfır ve ikinci el otomotiv sektörü ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. İşte Çetintürk'ün o açıklamaları...



İKİNCİ EL ARAÇLAR YILI YÜZDE 80 ARTIŞLA KAPATABİLİR!


Naim Çetintürk, yine son zamanlarda sık sık gündeme gelen 2. el araç fiyatların ise yaşanan çip krizi, üretim pazarının daralması ve sıfır araç fiyatlarının yükselmesi ile talepte yaşanacak olan yoğunluktan kaynaklı yıl sonunda yüzde 80'lere ulaşacağına değinerek, ülkede üretilen araçların, ülkeye yurt dışından ithal edilen araç sayısının düşürdüğünü dile getirdi.

Araba almayı düşünenlere kötü haber geldi! Arabalara yüzde 80 zam geliyor!

YÜKSELEN FİYATLAR ESKİ MODELLERE YÖNLENDİRDİ

Ülkemizde 2. el otomobiller arasında en çok satışı yapılan markaların, Fiat, Ford, Hyundai ve Dacia modelleri olduğunu kaydeden Çetintürk, ikinci el araç alımında artık eski modellerin satışa çıktığını belirterek, şunları söyledi: "Eskiden dönüp bakmadığımız Tofaş grubunun spesifik modelleri şu an 45 bin lira civarlarında. Açıkçası satılan araçların yüzde 40'ı 20 yaşlarında. Önceki süreçte bu oranlar yüzde 25 civarlarındaydı." 

Kia’da bomba Mayıs kampanyası başladı! Avantajlı fiyat ve faiz oranlarından hemen yararlanabilirsiniz!

Opel Crossland'de şimdi ÖTV ve 0 faiz kampanyası başladı! Crossland fiyatları ne kadar? İşte 4 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Motorine zam, LPG'ye indirim haberi resmen geldi! Son dakika! Total, Opet, Petrol Ofisi ve Shell 5 Mayıs fiyat listesi..


Geri Dön