07 / 05 / 2024

Araç sahibi olmak isteyenler dikkat! Bankalarda uygun fiyatlar...

Araç sahibi olmak isteyenler dikkat! Bankalarda uygun fiyatlar...

Bankalar ikinci el araç satış ilanlarına son günlerde ağırlık verdi. Birçok banka elinde kalan araçları atmak için fiyatları düşürdü. Araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar için indirimli fiyatlar açıklandı.



İkinci el araç sektörüne taşıt kredisi dampingi gelmişti. Vatandaşlar yeni dönemde hem daha yüksek limitle hemde daha uzun vadeli ödeme planıyla araç sahibi olabilecekler. Kredi düzenlemesi ile birlikte birçok bankada elinde kalan ikinci el araçları satış listelerine ekledi. Eski ve yeni model araçların yer aldığı satış listesinde birçok marka araç mevcut. 

Bankalardan satılık araç listesinde bakıldığında Denizbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Yapı Kredi Bankası'nda bir çok ilan bulunuyor. En fazla araç satışı ise Denizbank ile Ziraat Bankası'nda. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön