19 / 05 / 2024

Araç sahibi olmak isteyenler dikkat! Bankalarda uygun fiyatlar...

Araç sahibi olmak isteyenler dikkat! Bankalarda uygun fiyatlar...

Bankalar ikinci el araç satış ilanlarına son günlerde ağırlık verdi. Birçok banka elinde kalan araçları atmak için fiyatları düşürdü. Araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar için indirimli fiyatlar açıklandı.




TAŞIT KREDİSİNDE 48 AY VADE İMKANI
Taşıt kredisi kullanarak ev sahibi olmak isteyenler için bankaların sunduğu vade süreci 48 ay olarak güncellendi. Vatandaşlar 400.000 TL ve altında olan araçlar için hem yüzde 70 oranında kredi limitinden faydalanacak hemde 48 ay vadeli ödeme planı oluşturabilecekler. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön