03 / 05 / 2024

Araç sahipleri bu kez sevinecek! Akaryakıta büyük indirim! Fiyatı 20 lira seviyelerine geriledi

Araç sahipleri bu kez sevinecek! Akaryakıta büyük indirim! Fiyatı 20 lira seviyelerine geriledi

Brent petrol ve döviz kurundaki hareketlilik nedeniyle akaryakıt fiyatları da sürekli değişiyor. Son dakika haberi bu kez araç sahiplerini sevindirecek. Benzine 1 lira 16 kuruş indirim geldi. Fiyat değişikliğinin ardından benzinin litresi 20 lira seviyelerine düştü.



Dünyadaki petrol fiyatları ve dolar kurundaki hareketliliğe bağlı olarak akaryakıt fiyatlarında da hareketlilik hız kesmiyor. Benzin, motorin ve otogaz (LPG)’ye üst üste gelen zamların ardından canı sıkılan araç sahiplerinin yüzü bu kez gülecek. Çünkü son dakika haberine göre bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere akaryakıt fiyatlarında indirim uygulandı.

BENZİNİN FİYATINDA 1 LİRA 16 KURUŞ İNDİRİM

Benzinin litre fiyatına 1 lira 16 kuruş indirim geldi. İndirimin uygulanmasının ardından benzinin litresi 20 lira seviyelerine kadar geriledi.

BENZİNİN LİTRESİ KAÇ LİRAYA SATILACAK?

Açıklanan indirim miktarından sonra petrol istasyonlarındaki tabelalar da güncellendi. Yeni güncellemeye göre benzinin litresi İstanbul'da 20 lira 7 kuruşa, Ankara'da 20 lira 24 kuruşa, İzmir'de ise 20 lira 25 kuruşa satılacak.


Geri Dön