16 / 05 / 2024

Araç sahipleri dikkat! LPG'ye yine zam geliyor!

Araç sahipleri dikkat! LPG'ye yine zam geliyor!

Akaryakıta peş peşe zamların gelmesinin ardından LPG'ye (Otogaz) bir zam daha gelmesi bekleniyor.



Araç sahipleri dikkat! LPG ye yine zam geliyor!

BENZİN VE MOTORİNDE İNDİRİM YAPILMIŞTI

Diğer taraftan dün benzinde 23 kuruş, motorinde 96 kuruş indirim yapılmıştı. Bu bağlamda, İstanbul’da yaklaşık 17.01 Türk Lirasından satılan motorinin litre fiyatı 16.05 Türk Lirasına indi. Ankara’da ise yaklaşık olarak 17.10 Türk Lirası olan motorinin litre fiyatı 16.14 Türk Lirasına, Motorinin litresi, İzmir’de 17.10 Türk Lirasından 16.14 Türk Lirasına indiği bilgisi paylaşılmıştı.

İstanbul’da yaklaşık 16.79 Türk Lirasından satılan benzinin litre fiyatı 16.56 Türk Lirasına düşmüştü. Ankara’da ise yaklaşık olarak 16,88 Türk Lirası olan bir litre benzin 16.65 Türk Lirasına, İzmir’de 16.90 Türk Lirasından 16.14 Türk Lirasına düştüğü duyurulmuştu.

Akaryakıtta son dakika müjdesi! Milyonların yüzü gülecek! İndirim geliyor!

Akaryakıt alacaklar dikkat! Yarın gece yarısından itibaren...

Akaryakıt fiyatları kafa karıştırdı! İndirim yapıldı, pompaya yansımayacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön