25 / 08 / 2024

Araç sahipleri dikkat! Yüksek fiyatlara karşı ilaç gibi gelecek

Araç sahipleri dikkat! Yüksek fiyatlara karşı ilaç gibi gelecek

Akaryakıt fiyatlarına peş peşe gelen zamların ardından araç sahipleri uygulanan kampanyaları takip ediyor. Yüzleri güldürecek haber de çıktı.



BU KREDİ KARTLARINA DİKKAT
Kampanyaya katılan diğer banka Bonus kartları, 16 Ağustos-30 Eylül 2022 tarihleri arasında Bonus üyesi BP istasyonlarında akaryakıt ve/veya tarihleri arasında Bonus üyesi BP istasyonlarında yaptıkları harcamalarında SMS ile katılım için 40 lira indirim alacak ve bu indirim harcama yapılan kartlarının ekstresine yansıtılacak.

DEV KAMPANYANIN AYRINTILARI

Kampanyanın geçerli olduğu istasyonları görmek için BonusFlaş uygulamasındaki “Nerede” butonuna tıklayarak görebilirsiniz. Birden fazla Bonus Business veya Easy kartı olan ticari tüzel kart müşterilerinin ilgili tüm kartlarıyla kampanyaya dahil olabilmeleri için firma yetkilisinin banka sistemine kayıtlı telefon numarasından başvuru yapması gerekiyor. BonusFlaş ile katılım sadece şahıs şirketi sahibi müşterilerin ticari kartları ile sağlanabiliyor. Tüzel müşteriler sadece SMS ile katılım sağlayabiliyor.

Kampanyaya katılım için; harcamadan önce Garanti Bonus kart sahipleri “BP” yazıp 3340’a, Deniz Bonus sahipleri 3280’e, TEB Bonus sahipleri 4616’ya, Şeker Bonus sahipleri 7353’e, ING Bonus sahipleri 2205’e, Türkiye Finans Happy Card sahipleri kartlarının son 6 hanesi ile birlikte 2442’ye, ABank Bonus sahipleri 4055’e, ICBC Turkey Bonus sahipleri 05327524404’e SMS göndermesi gerekiyor. Fibabanka Bonus Bonus sahipleri için SMS ile katılım gerekmiyor. Katılım SMS’leri ilgili banka sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmesi gerekiyor.

Kampanya kapsamında kazanılan bonus tutarı bilgisine ilgili kartla BP istasyonlarındaki Garanti POS cihazları üzerinden ulaşılabilimekte. Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç kart sahipleri kampanyaya katılabilmeleri için, “EVET BP” yazıp bir boşluk bırakarak kartlarının son 6 hanesini ekleyip 3340’a SMS göndermesi gerekiyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön