01 / 05 / 2024

Araç sahipleri şokta! Akaryakıta bir zam daha!

Araç sahipleri şokta! Akaryakıta bir zam daha!

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası tarafından yüz binlerce araç sahibini ilgilendiren önemli bir açıklama geldi. Açıklamaya göre, LPG otogazın litre fiyatında 40 kuruş artış gerçekleşti.



Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) taraınfan tüm araç sahiplerini yakından ilgilendiren haber geldi. . Geçtiğimiz günlerde benzin ve motorine gelen zamdan sonra şimdi de LPG otogazın litre fiyatında 40 kuruş zam yapıldı.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; akaryakıta zam haberleri gelmeye devam ediyor. Yüz binlerce araç sahibi gelen zamları yakından takip ederken 2021 yılında akaryakıta toplamda 79 kez zam yapıldı. 2022 yılına girilmesi ile birlikte zamların ardı arkası kesilmiyor. En son 2 Şubat tarihinde benzin ve motorine zam yapılmıştı.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası LPG zammı ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön