02 / 05 / 2024

Araç sahiplerine kötü haber: Bir zam daha geliyor! 5 Nisan’dan itibaren…

Araç sahiplerine kötü haber: Bir zam daha geliyor! 5 Nisan’dan itibaren…

Araç sahiplerini üzecek bir gelişme yaşandı. 5 Nisan’dan itibaren 60-65 kuruş arası zam geleceği öğrenildi. Benzin ve motorindeki yükselişin ardından bir zam da o akaryakıt grubuna geldi. Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor. İşte detaylar…



Motorin ve benzin fiyatlarındaki yükselişin ardından LPG sahiplerini ilgilendiren bir gelişme yaşandı. 5 Nisan 2022 Salı gününden itibaren LPG fiyatlarına 60-65 kuruş arası zam geleceği söyleniyor.  

LPG'YE ZAM 

Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre; 4 Nisan Pazartesi ile 5 Nisan Salı günlerinde 60 ile 65 kuruş arası zam yapılacak. Zamlarla beraber otogazın litre fiyatı 12 Türk lirasına ulaşacak.

 Araç sahiplerine kötü haber: Bir zam daha geliyor! 5 Nisan’dan itibaren…

BENZİNE ZAM YAPILMIŞTI

30 Mart’ta 1,55 lira, 31 Mart’ta ise motorinin litre fiyatına 0,88 kuruşluk indirim yapılmıştı. Bu indirimin ardından 2 Nisan 2022’de motorine 80 kuruşluk bir indirim daha yapıldı.  3 Nisan’da ise motorine 6 kuruşluk zam gelmişti.  

Akaryakıt fiyatları, son 1 yıl içerisinde yüzde 178 zamlandı. Her gün gelen indirimler ya da zamlar, ilginin akaryakıt fiyatlarına çevrilmesine neden oldu. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön