19 / 05 / 2024

Araç sahiplerine müjde! Motorine 1,55 TL indirim geldi!

Araç sahiplerine müjde! Motorine 1,55 TL indirim geldi!

Araç sahiplerinin yüzünü güldürecek son dakika gelişmesi yaşandı. Motorinin Türkiye'deki litre fiyatında 1 lira 55 kuruşluk indirim geldi. İşte tüm detaylar...



İstanbul'da indirimli motorin fiyatları:
29 Mart: 23.62 TL
30 Mart: 22.07 TL (YENİ)

Ankara'da indirimli motorin fiyatları:
29 Mart: 23.73 TL
30 Mart: 22.18 TL (YENİ)

İzmir'de indirimli motorin fiyatları:
29 Mart: 23.73 TL
30 Mart: 22.18 TL (YENİ)

Öte yandan; benzin fiyatlarında da önümüzdeki günlerde indirim yaşanabileceği sektör temsilcileri tarafından belirtiliyor. 

Araç sahiplerine müjde! Motorine 1,55 TL indirim geldi!

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Akaryakıt fiyatları Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kuru tarafındaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan motorin ve benzin fiyatı, rekabet ve serbesti sebebiyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

Altın almak için doğru zaman mı? Altın fiyatları düşüşe geçti!

Ayçiçek yağı fiyatları düştü mü? ŞOK, A101, BİM ayçiçek yağı fiyat listesi!​​​​​​​

EYT'de son durum ne, yeni gelişme var mı? Gözler Mayıs ayına çevrildi!
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön