21 / 05 / 2024

Aracı olanlar dikkat! MTV ödemelerine 4 taksit imkanı geldi!

Aracı olanlar dikkat! MTV ödemelerine 4 taksit imkanı geldi!

Yeni yılla birlikte artan vergiler can sıkarken, aracı olanlara iyi bir haber geldi. Türkiye İş Bankası, Motorlu Taşıt Vergisi (MTV) ödemelerinde 4 taksit imkanı sunduğunu açıkladı. Peki bu imkandan kimler nasıl faydalanacak?..



Türkiye İş Bankası, Motorlu Taşıt Vergisi Ödemelerinde 4 taksit imkanı sağlayacağını duyurdu. Şimdi merak edilen ise bu imkandan kimlerin nasıl faydalanacağı…

Türkiye İş Bankası’ndan yapılan açıklamaya göre, MTV ödemesi yapmak isteyenler, Maximum Kart ile bu imkandan faydalanacak.

Ayrıca Pazarama’daki Starlas, Performance Lastik, Lastiksipariş, Karlas Otomotiv Konya, Ototyres ürünlerinde Maximum Kart’ınıza özel yüzde 5 indirim de sizi bekliyor.

Aracı olanlar dikkat! MTV ödemelerine 4 taksit imkanı geldi!

Açıklamaya göre, Maximum Kart ile 31 Ocak 2023'e kadar İşCep’ten, Maximum Mobil içindeki MTV Öde menüsünden ya da gib.gov.tr’den Maximum Mobil ile Öde seçeneğiyle yapılacak 300 TL ve üzeri MTV ödemelerde 4 taksit fırsatı sunulacak.

Banka açıklamasında, Gib.gov.tr üstünden Maximum Mobil ile Öde seçeneği kullanılmadan, kredi kartı bilgileri girilerek yapılacak 300 TL ve üzeri ödemelerin doğrudan 3 taksite bölüneceği de bildirildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön