29 / 04 / 2024

Arazilerin önüne koyulan tabela projeciliğini kaldırdık!

Arazilerin önüne koyulan tabela projeciliğini kaldırdık!

Başbakan Binali Yıldırım, Gümüşhane ve Bayburt'ta düzenlenen mitinglerde konuştu. Yıldırım, ''Proje yapmak isteyenler arazinin önüne koydukları tabelayı kaldırdık. Yerine büyük projeleri getirdik'' dedi.



Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylaması kapsamında, partisince Gümüşhane ve Bayburt'ta düzenlenen mitinglerde konuştu. Yıldırım, özetle şunları söyledi:


Eski dönemlerde proje yapmak isteyenler arazinin önüne bir tabela koyar, çeker giderdi. Biz AK Parti olarak bu tabelacılığı bitirdik. Tabela projeciliğini tedavülden kaldırdık. Yerine büyük projeleri getirdik. Yavuz Sultan Selim, Osman Gazi Köprüsü'nü yaptık, hızlı treni yaptık, dünyanın en büyük havalimanını yapıyoruz. 'İmkansız' denen Marmaray'ı yaptık, denizin altından tünelleri geçirdik, yetmedi yanına bir de arabaların geçeceği Avrasya tünelini yaptık.


DAHA ÇOK HİZMET VE PROJE

İstikrarın, güçlü iktidarın farkı budur. Güçlü iktidar demek daha çok hizmet, daha çok proje demek, darbecilere de darbeyi indirmek demektir. Millet sevgisi olursa kalbinde dağları da delersin, vadileri de aşarsın, milletle kucaklaşırsın. Türkiye ne zaman ayağa kalksa aynı çevreler hep 'Hayır' diyerek, memleketin geleceğini karartıyor. Kılıçdaroğlu ne diyor, '18 yaşında genç biri milletvekili olur mu canım?' Niye olmaz?


DİRENCİNİ YERLE BİR EDER

Ey Kılıçdaroğlu, aklını başını al. Bugün gençlerin gücü senin bu direncini yerle bir eder. Gençlerine güvenmeyen geleceğine güvenemez. Fatih Sultan Mehmet bir çağı kapatıp bir çağı açarken, gemileri karadan yürütürken, sadece 21 yaşındaydı. Ecdat 18-19 yaşında 'Çanakkale geçilmez' dedi. Yedi düvele destan yazdı. 15 Temmuz alçak darbe girişiminde şehirleri, meydanları dolduran gençlerdi.


MİLLİ GELİR 25 BİN DOLAR OLACAK

Yeni anayasayla yatırımlar daha da hızlanacak, yeni iş, aş alanları oluşacak. Burada söz veriyorum, yeni anayasayla birlikte Türkiye'nin 10 yıl içinde milli gelirini 25 bin doların üzerine çıkaracağız. Türkiye'yi parmakla gösterilen, iki elin parmaklarıyla gösterilen ülkelerin arasına sokacağız. Daha zengin, daha kalkınmış bir Türkiye vadediyorum.



Yeni Şafak


Geri Dön