27 / 04 / 2024

Arçelik BEU 9030 D Aria Expert Buharlı Ütü'de inanılmaz indirim kampanyası! 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik BEU 9030 D Aria Expert Buharlı Ütü'de inanılmaz indirim kampanyası! 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü,gelişmiş buhar sensörü,akıllı ütüleme modu ve otomatik kireç temizleme teknolojisi sayesinde ilgileri üzerine çekiyor.



Arçelik BEU 9030 D Aria Expert Buharlı Ütü de inanılmaz indirim kampanyası! 27 Şubat 2023 fiyat listesi
Bir ütüde aranan özellikler arasında ütünün kırışıklıkların üstesinden kısa sürede gelmesinin yanı sıra uzun yıllar kullanıma sahip teknolojik tasarımıda önemlidir. Sağladığı teknolojik özellikler ile üstün ütüleme performansı ortaya koymasıda ihtiyaca cevap verdiğini gösterir. Böylece bu fonsiyonları sayesinde evlerde çokça tercih edilir.

ARÇELİK BUHARLI ÜTÜ ÖZELLİKLERİ

  • Otomatik Kireç Temizleme Teknolojisine sahip olan ürünü kireç kutusunda sıcaklık ve buhar ayar tuşlarına 5 saniye basıp bıraktığınızda ütü otomatik olarak içindeki kireci temizleyerek kireç kutusuna boşaltır.Ve böylece kireçten temizlenen ütünün ömrü uzun olur.
  • SuperGlide Taban Teknolojisi ile donatılmış ütü homojen sıcaklık dağılımı ve maksimum kayganlık sağlayan SuperGlide seramik taban sayesinde tüm kumaş tiplerinde hızlı ve hassas ütüleme ile mükemmel bir ütü deneyimi ortaya koyar.
  • Akıllı (SMART) Mod özelliği ile tüm çamaşırlarınız için en ideal sıcaklık ve buhar ayarı ile size en iyi ve en doğru ütü deneyimini ortaya koyar.Profesyonel kullanımlarınız için MAX ya da ECO modlarını da kullanarak etkili sonuçlar elde edbilirsiniz.
  • Ürün kıyafetlerin yapısına uygun ütüleme işlemi gerçekleştirebiliyor. Arçelik Aria Expert BEU 9030 D 3000 W buharlı ütü kıyafetlerin yıpranmadan uzun süre kullanımasına yardımcı oluyor.
  • Ürün 280 gram şok buhar sağlayabiliyor. 63 gram sürekli buhar özelliğine sahip Arçelik buharlı ütü pürüzsüz sonuçlar sağlıyor. Ayrıca Arçelik buharlı ütü 350 ml su doldurma kapasitesine sahiptir. Geniş su haznesi sayesinde sürekli doldurma işlemi gerçekleştirmenize gerek kalmaz.

Peki Arçelik buharlı ütünün sahip olduğu Smart ve Eco özellikleri ne işe yarıyor,nasıl bir performans ortaya koyuyor?


Geri Dön