28 / 04 / 2024

Arçelik Aria Expert Buharlı Ütüde indirim fırsatı! 8 Nisan 2023 fiyat listesi...

Arçelik Aria Expert Buharlı Ütüde indirim fırsatı! 8 Nisan 2023 fiyat listesi...

Arçelik BEU 9030 D Aria Expert Buharlı Ütü, 3000 W gücü sayesinde çok hızlı ısınır. SuperGlide seramik tabanı üst düzey kaygan yapısıyla tüm kumaş türlerinde mükemmel sonuçlar ortaya koyar. Peki, Arçelik BEU 9030 D Aria Expert kaç TL? İşte detaylar...



Beyaz eşya sektörünün lider ismi Arçelik, küçük ev aletleri kategorisinde de güçlü bir konuma sahip. Arçelik ütüler kullanıcılarından büyük övgü alıyor.

Arçelik Aria Expert Buharlı Ütüde indirim fırsatı! 8 Nisan 2023 fiyat listesi...

Marka, en çok tercih edilen buharlı ütü modeli Beu 9030 D Aria Expert'i resmi internet sitesinde cazip indirim fırsatıyla satışa sundu.

Arçelik Beu 9030 D Aria Expert Buharlı Ütü, sıcaklık ve buhar ayarını otomatik olarak yaparak en inatçı kırışıklıkları bile üstün bir performansla açar. Harekete duyarlı sensörleri ütüleme işleminin başlamasıyla buhar çıkışı sağlar. 3000 watt gücünde çalışan Beu 9030 D Aria Expert, ütü yapmayı kolaylaştırırken, otomatik kapanma teknolojisi ile güvenli bir kullanım sunar.

SuperGlide seramik tabanı sıcaklık dağılımını eşit yaparken, üst düzey kaygan yapısıyla tüm kumaş türlerinde hızlı ve hassas ütüleme ile mükemmel bir sonuç ortaya koyar. 280 gram şok buhar ve dakikada 63 gram sürekli buhar özelliği ile zorlu kırışıkların üstesinden gelmekte zorlanmaz.

Otomatik kireç temizleme teknolojisi sayesinde üstün performansını korumaya devam eder. Kireç kutusunda sıcaklık ve buhar ayar tuşlarına 5 saniye basmak yeterli. İçinde oluşan kireci otomatik olarak temizleyerek döker. Böylece kireç kalıntılarının giysilere zarar vermesi gibi bir durum söz konusu olmaz ve ütünün ömrü uzar.

Peki, Arçelik Beu 9030 D Aria Expert fiyatı kaç TL? Arçelik Beu 9030 D Aria Expert indirimli fiyatı kaç TL? 

 


Geri Dön