28 / 04 / 2024

Duyduk duymadık demeyin! Arçelik  Expert Buharlı Ütü indirimde! İşte Arçelik 12 Mart 2023 fiyat listesi

Duyduk duymadık demeyin! Arçelik  Expert Buharlı Ütü indirimde! İşte Arçelik 12 Mart 2023 fiyat listesi

Ütü almak isteyen ancak bütçesi kısıtlı olanlar dikkat! Sizin için indirimli fiyatıyla Arçelik BEU 9030 D Aria Expert Buharlı Ütü'yü araştırdık. Peki Arçelik buharlı ütü indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? İşte detaylar..



 Duyduk duymadık demeyin! Arçelik  Expert Buharlı Ütü indirimde! İşte Arçelik 12 Mart 2023 fiyat listesi
Arçelik Aria Expert Buharlı Ütü, gelişmiş buhar sensörü, akıllı ütüleme modu ve otomatik kireç temizleme teknolojisi sayesinde merak konusu olmaya devam ediyor. Sahip olduğu teknolojik özellikler sayesinde üstün ütüleme performansı ortaya koymasıyla ev hanımları tarafından çokça tercih ediliyor. 

ARÇELİK BUHARLI ÜTÜ ÖZELLİKLERİ

Otomatik Kireç Temizleme Teknolojisine sahip olan ürünün ömrünü uzatmak için kireç kutusunda sıcaklık ve buhar ayar tuşlarına 5 saniye basıp bırakmanız dahilinde ütü otomatik olarak içindeki kireci temizler ve kireç kutusuna boşaltır.

SuperGlide Taban Teknolojisi ile dayanıklılığı arttırılmış ütü homojen sıcaklık dağılımı ve maksimum kayganlık sağlayan SuperGlide seramik taban sayesinde tüm kumaş tiplerinde hızlı ve hassas ütüleme ile üstün performans ortaya koyar.

Akıllı (SMART) Mod özelliği ile tüm çamaşırlarınız için en ideal sıcaklık ve buhar ayarı ile size en iyi ve en doğru ütü deneyimi yaşatır. Profesyonel kullanımlarınız için Max ya da Eco modlarını da kullanarak etkili sonuçlara kısa sürede ulaşabilmeniz mümkündür.

Arçelik buharlı ütü kıyafetlerin yapısına uygun ütüleme işlemi gerçekleştirir. Aynı zamanda  kıyafetlerin yıpranmadan uzun süre kullanımasına yardımcı oluyor.Cihaz 280 gram şok buhar sağlar. 63 gram sürekli buhar özelliğine sahip Arçelik buharlı ütü kusursuz sonuçlar ortaya koyar.

Ayrıca Arçelik buharlı ütü 350 ml su doldurma kapasitesiyle ütü işlemini uzatır. Geniş su haznesi sayesinde sürekli doldurma işlemi gerçekleştirmeniz gerekmez.Arçelik Aria Expert BEU 9030 D 3000 W buharlı ütüde maksimum, smart ve eco özellikleri bulunur. Maksimum modda zorlu kırışıklıkları kolaylıkla açabilirsiniz.

Peki Arçelik buharlı ütüde yer alan smart ve eco özellikleri ne işe yarıyor? Arçelik buharlı ütü indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor?
 


Geri Dön