01 / 05 / 2024

Arçelik Cam Demlikli Semaver kaç TL? Özellikleri neler? 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik Cam Demlikli Semaver kaç TL? Özellikleri neler? 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlerin ve mutfakların en vazgeçilmez yardımcılarından olan Arçelik çay makinesi geniş kapasiteye sahiptir. Otomatik kapanma ve emniyetli kullanım özelliği ile güvenli çay pişirme işlevini pratik bir şekilde gerçekleştirir.



Arçelik Cam Demlikli Semaver kaç TL? Özellikleri neler? 15 Şubat 2023 fiyat listesi
Üç litrelik kapasiteye sahip su ısıtıcısı özellikle geniş ailelere seslenmektedir. Çalışma gücü sayesinde yüksek performans sergileyerek her koşulda çay demlemeye imkan sunuyor.

Geniş Kapasite

3 litrelik su ısıtıcısı ve 1 litrelik demlik kapasitesi sayesinde tek seferde oldukça fazla miktarda çay demleyebilmek mümkündür. Bu sayede ailenizdeki herkese yetecek kadar çayı oldukça kısa süre içinde zahmetsizce hazırlayabilirsiniz.

Göstergeli Çalışma

Kaynama göstergesi sayesinde oldukça anlaşılır ve akıllı bir tasarıma sahiptir. Bu sayede suyun kaynayıp kaynamadığını rahatlıkla uzaktan bakarak anlama imkanı sunar.Daha pratik bir kullanım sunarak gerektiğinde müdahale edebilirsiniz.

Gizli Rezistans

Rezistansının gizli olması sayesinde oldukça sağlıklı bir şekilde su kaynatabilirsiniz. Bu sayede çay makinenizde kireçlenme meydana gelmez ve berrak bir şekilde çay demleyebilirsiniz. Aynı zamanda su ve kireç filtresi sayesinde daha sağlıklı ve temiz çay içebilirsiniz.

Otomatik Kapanma

İçindeki su kaynama noktasına geldiğinde otomatik olarak kapanır. Bu sayede daha akıllı ve güvenli bir seçenektir. Mutfakta olmasanız bile aklınız çay makinenizde kalmaz.

Emniyetli Kullanım

Susuz çalışma emniyeti sayesinde size güvenli bir kullanım olanağı sunar.Bu sayede içinde su kalmadığında olası kazaların önüne geçerek sizi korur. Aynı zamanda kullanım ömrü de uzun olur.

Çalışma Gücü

2000 W çalışma gücü sayesinde oldukça yüksek performanslı bir şekilde çalışır. Daha etkili ve verimli bir çalışma sunar. Aynı zamanda her koşulda çay demlemenize olanak vererek kaliteli bir kullanım sağlar.

Peki demlikli semaverin teknik özellikleri neler? 


Geri Dön