28 / 04 / 2024

Arçelik Çift Kapılı Buzdolabı 8.769 TL! Özellikleri neler? 2 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik Çift Kapılı Buzdolabı 8.769 TL! Özellikleri neler? 2 Şubat 2023 fiyat listesi

Geniş hacimli ve kullanışlı buzdolapları, her evde muhakkak olması gereken beyaz eşyalar arasında yer alır. 



 Arçelik Çift Kapılı Buzdolabı 8.769 TL! Özellikleri neler? 2 Şubat 2023 fiyat listesi
Buzdolaplarının önemi, sağladığı avantajlar tartışılamaz bir gerçektir. Arçelik buzdolapları geniş hacimlidir. Birçok besin kolaylıkla burada uzun süre saklanabilir. Arçelik buzdolapları, besinlerin özelliklerine göre bölümler yer alır. Böylece besin özelliğine göre performans sağlanır. Gösterdiği yenilikçi teknoloji ve yüksek performans ile tüm besinlerin haftalarca muhafaza edilmesi sağlanır. Bu durumda ev kadınlarının en büyük tercihidir.

ARÇELİK ÇİFT KAPILI BUZDOLABI ÖZELLİKLERİ 

Arçelik 454270 MB modelinde 257 lt’lik bir iç hacim yer alır.Bu nedenle kullanıcılarına son derece konforlu ve geniş bir saklama alanı sunar. Birçok yiyeceği, içeceği en taze halleriyle  rahatlıkla sığdırabilmenize ve muhafaza etmenize yardımcı olur.

Bu buzdolaplarının içerisinde ergonomik ve pratik bir kontrol paneli dikkat çeker. Bu panel üzerinden soğutucu ve dondurucu bölmelerin soğutma derecelerini ve modlarını belirleyebilmek mümkündür.

Cihazın içerisinde gelişmiş bir LED ışık desteği bulunur. Bu ışık, buzdolabınızın kapısını açtığınız anda devreye girerek en üstten en alt rafa kadar her bir alanı eşit şekilde aydınlatma imkanı sunar. 

SN-T iklim sınıflı olan bu buzdolabı modelinin motoru, prize takıp çalıştırdığınız ilk andan itibaren son derece güçlü bir performans sunar. Ancak buna rağmen minimum seviyede ses çıkarır ve herhangi bir gürültüye neden olmadan çalışır.
 

Peki ürünün fiyat listesi nedir?


Geri Dön