28 / 04 / 2024

Arçelik Elektrikli Ankastre Ocak en ucuza nerede satılıyor? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik Elektrikli Ankastre Ocak en ucuza nerede satılıyor? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Yeni nesil teknoloji ile geliştirilen Arçelik elektrikli ankastre ocak, kullanışlı ergonomik tasarımı sayesinde ocak arayışı içinde olanların beklentilerini sonuna kadar karşılıyor. Peki dokunmatik kontrol mekanizmasına sahip ocağın diğer özellikleri neler?



 Arçelik Elektrikli Ankastre Ocak en ucuza nerede satılıyor? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi
Ev hanımları mutfaklarında artık yeni nesil teknolojik ürünleri kullanmak istiyor. İşte bu ürünlerden biride Arçelik elektrikli ankastre ocaktır.Isı ayarlama sisteminin kontrolünü elinize almanızı sağlayan elektrikli ocak yemeklerin eşit ısıda pişmesini sağlıyor.

ELEKTRİKLİ ANKASTRE OCAK ÖZELLİKLERİ

  • Arçelik elektrikli ankastre ocak, hassas dokunmatiği sayesinde ısı ayarlarını sorunsuz şekilde çlıştırmanıza yardımcı olur. Bu sayede ocak hızlı şekilde ısınır ve yemeklerinizi eşit ısıda pişirir.
  • Pişirme gözlerinin sıcaklığını dokunmatik ekrandan kısık, orta ve yüksek sıcaklık ayarlarını kolaylıkla ayarlamak mümkündür. Geniş yüzeye sahip ocak aynı anda birden fazla yiyeceği pişirir.
  • Elektrikle işlevsel hale gelen ocak ve 4 gözlü yapısı sayesinde aynı anda birden fazla yemeğin pişirilmesini sağlar.
  • Açma, kapama, sıcaklık ve pişirme modu değiştirme gibi ayarlamaları LED ekran üzerinden kontrol edebilir, ocağın kontrolü güvenli şekilde elinize alabilirsiniz.
  • Atıl ısı göstergesi bulunan cihaz, güvenlik açısından da dikkat çekici tasarıma sahiptir.Ocağı kapattığınızda sıcaklık uyarısı oluşturarak olası kazalar engellenir.
  • Ocağın cam yüzeyi çizilme, yıpranma, yanma ve matlaşma gibi durumlara karşı dayanıklı tasarımı sayesinde  uzun ömürlü kullanım sağlar.
  • 58 cm genişliğe sahip olan ocak yüzeyinde ocağın sol ön bölmesi 21 cm ölçüsü ile büyük tencere ve tavalar için uygundur. 2300 W güç ile çalışan öngöz, yüksek ısıya ihtiyaç duyduğunuz tariflerde kullanmanız için oluşturulmuştur.

Peki ürünün diğer teknik özellikleri neler? En uygun fiyata nereden alınır? 


Geri Dön