03 / 05 / 2024

Arçelik, enerji tasarrufunda rekor kırdı!

Arçelik, enerji tasarrufunda rekor kırdı!

Dayanıklı tüketim malları üreticisi Arçelik, kendi sınıfında dünyanın en az elektrik enerjisi tüketen ilk 'A+++' No Frost buzdolabını üretti



Dayanıklı tüketim malları üreticisi Arçelik, kendi sınıfında dünyanın en az elektrik enerjisi tüketen ilk 'A+++' No Frost buzdolabını üretti.
 
şžirket, iki yıl önce de kendi sınıfında dünyanın en az enerji tüketen 'A++' enerji sınıflı 'Siyah Orbital' buzdolabını geliştirmişti. Son teknoloji, bir öncekine göre yüzde 26 daha az enerji tüketiyor. Cihaz, hem sıra dışı tasarımı ve üstün teknolojik özellikleriyle hem de enerji tasarrufuyla dikkat çekiyor.
Zaman

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Dünyanın en az enerjisini harcıyor

Arçelik, kendi sınıfında dünyanın en az elektrik enerjisi tüketen, ilk A+++ No Frost buzdolabını ürettiğini açıkladı. Yapılan açıklamaya göre; 2 yıl önce kendi sınıfında dünyanın en az enerji tüketen A++ enerji sınıflı 'Siyah Orbital'i geliştiren Arçelik, teknolojisini bir adım daha ileri götürerek A++ enerji sınıfından yüzde 26 daha az enerji tüketen A+++ enerji verimliliğine sahip buzdolabını geliştirdi. 'A+++ Siyah Orbital' No Frost buzdolabı, tasarımı, teknolojik özellikleri ve enerji tasarrufuyla dikkat çekiyor.
Takvim


Geri Dön