03 / 05 / 2024

Arçelik Mini Fırınlarda indirim fırsatı! 5 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arçelik Mini Fırınlarda indirim fırsatı! 5 Şubat 2023 fiyat listesi...

Siyah, beyaz ve inox renk seçenekleriyle herkesin kendi mutfağına uygun bir model bulabileceği Arçelik Mini Fırınlar olize özel indirimle satışa sunuldu. Peki, Arçelik Mini Fırınlar ne kadar, fiyatları uygun mu? İşte detaylar...



Büyük beğeniyle kullanılan beyaz eşya ürünlerine imza atan Arçelik, mini fırın çeşitleri ile de iddialı. Siyah, beyaz ve inox renk seçenekleriyle herkesin kendi zevkine ve mutfağına uygun bir model bulabileceği Arçelik Mini Fırınlar olize özel indirimli fiyatlarla satılıyor. En ucuz Arçelik Mini fırın olize özel indirmle 2.109 TL iken, en yüksek Arçelik Mini Fırın fiyatı ise yine olize özel indirmle 3.739 TL.

 Arçelik Mini Fırınlarda indirim fırsatı! 5 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arçelik Mini Fırın modelleri arasında en yüksek fiyata sahip olan MF 30 QBG Mini Fırın'ın özellikleri şu şekilde:

Fırın Tipi : Elektroturbo
Fırın Hacmi : 30 L
Buhar Destekli Pişirme : Var
Ana Şasi – Quartz ısıtıcılar : Var
Fırın Fonksiyon Adedi: 7
Elektrikli Izgara: Var
Fırın Ölçüleri (DxGxY): 40.2 cm, 50.5 cm, 32.2 cm
Fırın Rengi : Gümüş

OTOMATİK PİŞİRME 

Pişirilmek istenen yemeğe uygun fonksiyonunu seçmek ve fırın ikaz verince su koymak yeterli.

QUARTZ IZGARA 

Yeni nesil Quartz Isıtıcılar sayesinde daha kısa sürede kurutmadan, içindeki suyu muhafaza ederek üzeri çıtır et yemekleri yapmak mümkün. Yine Quartz ısıtıcıları sayesinde sıcaklık 270°ye kadar çıkabiliyor ve pizza, pide, lahmacun gibi yiyecekler 7-8 dakikada pişiyor.

EŞİT PİŞİRME

Üst ızgarada yer alan Quartz ısıtıcı ve ısıyı homojen dağıtan fan sayesinde tepsi yerini değiştirmeden eşit pişirme sağlar.

BUHAR DESTEKLİ PİŞİRME

Arçelik MF 30 QBG Mini Fırın'da bulunan buhar destekli pişirme programı sayesinde sadece bir tuşa basarak cihazın içerisinde buhar yayılmasını sağlayarak, içi yumuşacık, dışı çıtır çıtır, mükemmel kabarmış hamur işleri ve ekmek pişirmek mümkün.

ÇİFT CAMLI KAPAK

Çift camlı kapağı ile olabilecek kazaların önüne geçerek daha güvenli bir kullanım sağlar. Ayrıca çıkarılabilir iç camı sayesinde temizlik kolaylığı sunar.

GENİŞ İÇ HACİM

Arçelik mini fırın boyutları ile daha az yer kaplamasına rağmen bütün bir tavuk fırın içerisine rahatça sığar. Kare tepsi daha geniş pişirme alanı sunarken daha ergonomik bir kullanım da oluşturur.

Peki, en ucuz Arçelik Mini Fırın kaç TL? Arçelik MF 30 QBG Mini Fırın, Arçelik MF 30 QBB Mini Fırın, Arçelik SUF 5000 MGSI Mini Fırın, Arçelik MF 30 QB Mini Fırın, Arçelik SUF 4000 MEB Mini Fırın, Arçelik MF 30 STB Mini Fırın fiyatları ne kadar? 

 


Geri Dön