30 / 04 / 2024

Archistecture Mimarlık ve Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archistecture Mimarlık ve Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archistecture Mimarlık ve Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Sedat Yalçınkaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Mayıs'ta Bakırköy, 7-8-9-10. Kısım Mahallesi'nde kuruldu.



Archistecture Mimarlık ve Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Sedat Yalçınkaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Mayıs'ta kuruldu. 


Archistecture Mimarlık ve Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü mühendislik ve mimarlık işleri ( Jeofizik, jeoloji, jeodezi ve fotometri maden, petrol, orman, inşaat, makine, elektrik, bilgisayar, kimya, endüstri, gıda, tekstil mühendislikleriyle ve mimarlık, peyzaj mimarlığı, şehir plancılığı) ile ilgili her nevi müşavirlik, müteahhitlik, taahhüt, ticaret, proje, etüt. Araştırma, proje tatbikatı, teknik kontrollük, çevre etki değerlendirme, fizibilite ve araştırmaları, özel veya resmi şahıs veya kurumlara yurt içinde veya yurt dışında yapmak veya yaptırmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü mimarlık ve tasarım hizmetlerini vermek, mimari projeler hazırlamak, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulama ve inşaatını yapmak. c. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü plan proje ve mühendislik hizmetleri ile teknik müşavirlik taahhüt ve tesisat işlerini gerçekleştirmek, d. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. e. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. f. Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. g. Her türlü Ruhsat ve iskan, kentsel dönüşüm, itfaiye projesi vb. danışmanlığı yapmak. h. Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. i. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. j. İslah-imar planlarının yapımı ve uygulama işlemlerinin yapımı. k. Konusuyla ilgili her türlü dengeleme,hesaplama,yazım ve çizim işlerinin yapımı. 



Geri Dön