28 / 04 / 2024

ArenaPark öğretmenler için indirim kampanyası düzenlendi!

ArenaPark öğretmenler için indirim kampanyası düzenlendi!

ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 24 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında sadece öğretmenler için geçerli olacak bir indirim kampanyası düzenlendi. Kampanyada indirim oranı yüzde 10 ila 50 arasında değişiyor...



ArenaPark, çocukların ve gençlerin yetiştirilmesinde en önemli yükü omuzlayan öğretmenleri bu yıl da unutmadı. 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir kampanya düzenleyen ArenaPark, öğretmenlerin indirimli alışveriş yapmasına imkan sağladı. ArenaPark’ta 24 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak indirim kampanyası için bir Fırsat Kitapçığı oluşturuldu. Kampanyaya katılan markaların ve indirim oranlarının yazılı olduğu kitapçığı öğretmenler danışma masasından alabilecek. 

Büyük indirim

ArenaPark’ın Öğretmenler Günü Kampanyası’nda indirim oranı yüzde 10 ila 50 arasında değişiyor. Kampanyaya katılan markalardan Altınbaş, altında yüzde 10, pırlantalı ürünlerde ise yüzde 15 indirim yaparken, Coquet tüm ürünlerde, Turkcell ise aksesuarlarda yüzde 15 indirim uyguluyor. BRN Yatak, visco serisi ürünlerde yüzde 50 + yüzde 10, tüm ürünlerde ise yüzde 18 + yüzde 10 indirim gerçekleştiriyor. Mitra yüzde 30, Gratis yüzde 20, Bambi ayakkabı ise yüzde 15 indirim yapıyor. Öğretmenler kampanya boyunca diledikleri lezzetleri Bolulu Hasan Usta ve Bereket Döner’den yüzde 20, Çöpçü ve Ramiz’den yüzde 15, İstanbul Steakhouse’dan ise yüzde 10 indirimli yiyebilecek. ArenaPark kampanya süresince öğretmenleri ve ailelerini eğlenceye doyuracak. 1 Aralık’a kadar sadece öğretmenlere özel Strike Bowling haftaiçi 6 lira, haftasonu ise 8 lira olacak. Site sinemaları ise hafta içi 6 lira, haftasonu 8 liraya film keyfi sunacak. 


Geri Dön