29 / 04 / 2024

ArenaPark’tan Sevgililer Günü kampanyaları!

ArenaPark’tan Sevgililer Günü kampanyaları!

ArenaPark’tan alışveriş yapan Altınbaş’tan hediyeler kazanacak. Kampanyaya Trend Card’ını kullanarak alışveriş yapan herkes katılabilecek. En çok puan toplayan birinci kişiye Altınbaş Femme Koleksiyonu’ndan yüzük hediye edilecek.



ArenaPark’ın Sevgililer Günü Kampanyası’na Trend Card’ını kullanarak alışveriş yapan herkes katılabilecek. Kampanya kapsamında en çok puan toplayan birinci kişiye Altınbaş Femme Koleksiyonu’ndan yüzük, ikinciye ve üçüncüye ise kolye hediye edilecek


ArenaPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi yılın en romantik günü olan 14 Şubat için çok özel bir kampanya hazırladı. “Aşkınıza layık hediyeler ArenaPark’tan” adını taşıyan kampanyaya katılmak için 1-14 Şubat tarihleri arasında ArenaPark’ta bulunan mağazalardan Trend Card’ını kullanarak alışveriş yapmak gerekiyor. Alışveriş sonrası Trend Card’la en çok puan toplayan ilk üç kişi Altınbaş Femme Koleksiyonu’ndan çeşitli hediyelerin sahibi oluyor. 

Birinciye yüzük

Kampanya kapsamında en çok puan toplayana Altınbaş’tan yüzük, ikinciye ve üçüncüye ise Altınbaş’tan kolye hediye edilecek. Bu arada kampanya boyunca Trend Card ile Altınbaş’tan yapılacak tüm alışverişlerde ArenaPark ziyaretçileri iki kat puan kazanabilecek. 



Geri Dön