29 / 04 / 2024

Arıcan İnşaat Mersin'de 30 ofisten oluşan projesini hayata geçiriyor!

Arıcan İnşaat Mersin'de 30 ofisten oluşan projesini hayata geçiriyor!

Son 10 yıl içerisinde inşa ettiği birçok modern projede akıl ile yaratıcılığı birleştiren Arıcan inşaat; Mersin'in mimari geleceğine yön verecek, 30 ofisten oluşan Arıcan Perspective Projesi ile bilinen bütün kalıpları yıkıyor.



İnşaat sektörüne genç bir soluk getiren Arıcan İnşaat Şirketi, profesyonel ekibiyle mimari alanlar yaratırken, kullanıcısının prestijini yükseltecek projelere imza atıyor. Son olarak; 30 ofisten oluşan Arıcan Perspective Projesi ile bilinen bütün kalıpları yıkan Arıcan İnşaat, değişen iş ve ticaret hayatına yeni bir bakış açısı ile yaklaşan proje ile; ' Al Kazan! Kirala Kazan! Çalış Kazan ' felsefesi ile inşaat sektörüne yeni bir soluk getiriyor. Perspective kısa ve uzun vadede karlı bir yatırım fırsatı olarak yıllandıkça değerlenecek bir mülk olmanın yanında sahibi tarafından ofis olarak kullanılması halinde de işlevsel ve konforlu bir çalışma alanı sunuyor. 


KONUMU VE MİMARİSİ CEZBEDİCİ! 

Arıcan Perspective. sahip olduğu özel konumu ve eşsiz mimarisi ile Mersin Tıp Fakültesi kompleksi ve 3 bin 500 kişilik öğrenci yurdunun tam karşısında, ana cadde üstünde özel bir konumda yer alıyor. 

İnsan ve araç trafiğinin her geçen gün arttığı bölgede günlük onbinlerce araç ve insan trafiği öngörülüyor. Kazandıran bakış açısına sahip, 3 bin metre kare arazi üstünde inşa edilen Arıcan Perspective projesi ile Mersin yepyeni bir ofis tasarım anlayışı ile tanışıyor. İnşa edildiği arazi üzerindeki lokasyonu ve göz alıcı mimarisi ile bölgedeki diğer yapıların önüne geçen Arıcan Perspective projesi hızla hayata geçiriliyor. Arıcan İnşaat'ın; deneyimli mimarlarının iş yaşamının ihtiyaçlarını analiz ederek tasarladıkları 'Arıcan Perspective Ofisleri' ve mağazalarının dış cephe tasarımlarında kullanılan doğal ahşap panelleme sistemleri, cepheye üç boyutlu ve geçirgen bir hal kazandırıyor. Mermer kaplama kompozit giydirmeler ile desteklenen tasarımların uygulandığı projede; doğal ışık alma. güneş panelleri ve cephe çekilmeleri ile dengeli bir günışığı ve iklimlendirme sistemi kurgusu yaratılıyor. Tasarımda uygulanan katmanlar ile akışkan doğal hava sirkülasyonunu sağlanırken; ofis kat bahçeleri ile sıradışı bir mimariye imza atılıyor. 


DEPDEME DAYANIKLI! 

İnce ve kaliteli detaylara sahip projede bodrum katlar dahil 6 kat bulunuyor. Toplam 30 ofis ve 10 adet kiralanabilir dükkana sahip proje, deprem yönetmeliğine uygun inşa ediliyor. Pencere sistemlerinde ısıcam ile birlikte alüminyum doğrama kullanılan Perspective Ofislerinde, merkezi ısıtma sisteminin yanısıra elektrik kesintilerine karşı 24 saat jeneratör sistemi bulunuyor. Kalitesi TSE standartlarındaki asansörlerin kullanılacağı projede; tüm ofislerin ihtiyaçlarını karşılayacak sayıda araç park yeri olan kapalı otopark ile fark yaratan projede, ofis sahiplerinin araçları da Arıcan Perspective' nin sunduğu ayrıcalıklı yaşam tarzından yararlanıyor. Ofislerin teslim sürecinden itibaren işyeri sahipleri ile birlikte profesyonel bir şekilde yürütülecek yönetim anlayışı ile Arıcan İnşaat. Perspective Ofislerinin hak ettiği değeri yatırımcılara sunmayı hedefliyor. Farklı mimarisi ile ilk bakışta farkını anlatacak yapısal detaylar ile Arıcan Perspective Ofisleri, iş dünyasına yön verecek sahiplerini bekliyor.


Haberci (Mersin)


Geri Dön