27 / 04 / 2024

Aris Grand Beylikdüzü nerede?

Aris Grand Beylikdüzü nerede?

Firma: Zerka-Kaymakçı-Nihal-Gürboğan İnşaat

Proje: Aris Grand Tower

Aris Grand Tower'da teslimlerin Mayıs 2018 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor. Projede 36 ay vade farksız taksit avantajı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Aris Grand Beylikdüzü nerede?



Aris Grand Tower'da 310 adet konut ve 18 adet ticari ünite yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. 


Aris Grand Residence'de konutların büyüklükleri 70 ile 170 metrekare arasında değişiyor. 44 bin metrekare inşaat alanına sahip proje Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürboğan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 

Aris Grand Beylikdüzü nerede?

İstanbul Beylikdüzü - Esenyurt lokasyonunda inşa edilen Aris Grand Evleri metrobüs’e ve E5 Otoyoluna 2 dakika, TEM Otoyolu’na 5 dakika yakınlıkta bulunuyor.


Esenyut Aris Grand Tower'da kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna gibi ortak yaşam alanları mevcut. Projede fiyatlar 229 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Yüzde 25 peşinde kalan bedel için 36 ay vade farksız taksit avantajı sunan Aris Grand Rezidans'ın Mart ayında satışa sunulması bekleniyor.


Telefon: 444 2320 

Web: http://arisgrandtower.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön