27 / 04 / 2024

Aris Park Residence fiyat listesi!

Aris Park Residence fiyat listesi!

Firma: Aris Yapı

Proje: Aris Park Residence

Aris Park Residence fiyat listesi 'ne göre projedeki fiyatları 1 oda 1 salon daireler için geçerli olmak üzere 135 bin TL'den başlıyor. Aris Park Residence projesinin teslimi bu yılsonu yapılacak...




Aris Park Residence 7 bin 500 metrekare arsa alanına sahip olacak şekilde hayata geçirildi. Satışların devam ettiği  Aris Park Residence  projesi İstanbul'un Beylikdüzü bölgesinde konumlandırılıyor. 


 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı Aris Park Residence 3 blok şeklinde hayata geçirildi. Blokları 14'er kattan meydana gelen Aris Park Residence fiyat listesi projedeki daire tiplerine göre değişim gösteriyor. Aris Park Residence fiyat listesi ile ilgili ayrıntılar şöyle: 


Aris Park Residence fiyat listesi!


Aris Park Residence fiyat listesi: 


1 oda 1 salon daireler 135 bin TL'den,

2 oda 1 salon daireler 219 bin TL ile 249 bin TL,

3 oda 1 salon daireler 330 bin TL ile 385 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Aris Park Residence ödemeleri banka kredisi ile yapılabiliyor. 



Aris Park Residence fiyat listesi!


Aris Park Residence ödeme koşulları:


Aris Park Residence projesindeki dairelere sahip olmak için dairenin minimum yüzde 25'i peşinat ödeniyor kalan yüzde 75'lik tutar için banka kredisi kulanılabiliyor. 


Aris Park Residence ne  zaman teslim edilecek? 


Aris Park Residence projesin bu yılın Aralık ayında sahiplerine teslim ediliyor.



Telefon: 444 23 20 

Web Adresi: www.arisparkresidence.com

Gülay Odabaşı/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön