07 / 05 / 2024

Ariston Thermo kombi alana Arzum çay robotu hediye!

Ariston Thermo kombi alana Arzum çay robotu hediye!

Isıtma ve su ısıtma alanında dünya lideri Ariston Thermo, kış soğuğunu kapı dışarı ederken hararetli sohbetlere eşlik eden demli çaylarla Ankaralılar’ın yüreklerini de ısıtmaya kararlı.



Isıtma ve su ısıtma alanında dünya lideri Ariston Thermo, kış soğuğunu kapı dışarı ederken hararetli sohbetlere eşlik eden demli çaylarla Ankaralılar’ın yüreklerini de ısıtmaya kararlı.  Ankara  il sınırları içerisinde 01 Şubat – 31 Mart 2015 tarihleri arasında markası ne olursa olsun eski kombisini Ariston Yoğuşmalı Kombi modellerinden biri ile değiştirenlere Arzum AR 380 Çayım Çay Robotu hediye…


Tüketicilerin kampanyadan faydalanmak için yapması gereken tek şey Ariston Thermo Yoğuşmalı Kombi modellerinden birini satın aldıklarında Değişim Kampanyası Formu’nu ve ürün faturasını satın aldıkları bayi üzerinden ya da direkt olarak Ariston Thermo Genel Merkezi’ne iletmeleri. Belgelerin eksiksiz iletilmesi durumunda Arzum AR 380 Çayım Çay Robotu en geç 30 gün içinde tüketicinin adresine kargo ile teslim edilecek. Kampanyaya ilişkin formlara www.ariston.com adresinden ulaşılabilir.


Standart kombilere göre çok daha yüksek verimle çalışan ve doğalgaz faturasında %35´e varan indirim sağlayan yoğuşmalı kombiler enerji kaybını önemli ölçüde azaltırken, ev ekonomisine de katkıda bulunuyor. Yoğuşmalı kombiler mekanın büyük ya da küçük oluşunu ayırt etmeksizin ısı verimliliğini artırıyor. Dolayısıyla daha az yakıt harcayan, tasarruflu, yüksek verimli, çevreye duyarlı, düşük emisyon gazı yayan yoğuşmalı kombileri tercih eden Ankaralılar bu kampanya sayesinde demli çaylarını gönül rahatlığıyla yudumlayacak.



Geri Dön