27 / 04 / 2024

Arkon İnşaat'ın Arkon Park Residence projesi satışa çıkıyor!

Arkon İnşaat'ın Arkon Park Residence projesi satışa çıkıyor!

Arkon İnşaat tarafından Halkalı'da inşa edilecek olan  Arkon Park Residence projesi önümüzdeki günlerde satışa çıkıyor. Proje, 538 konuttan meydana gelecek...



Yeni projelerin birbiri ardına gündeme geldiği bu günlerde Arkon İnşaat'ta yeni projesi Arkon Park Residence'ı satışa çıkarmaya hazırlanıyor. şžu sıra proje aşamasında olan Arkon Park Residence'ta yaklaşık 6 ay içinde inşaat süreci başlayacak ve konutlar o dönem satışa çıkacak.

Halkalı'da yükselmesi planlanan proje hakkındaki tüm detaylar şu an için paylaşılmıyor. Arkon Park Residence'ın bulunduğu noktadan TEM bağlantı yollarına ya da E-5'e ulaşmak 10 dakikayı bulacak.

Taksim'e 18 kilometre, havaalanına 7 kilometre mesafede yer alan Arkon Park Residence, tamamlandığında, tesisin İstanbul silüetine de katkıda bulunacağı, ayrıca yükseklik değerleri ile yüksek binalara ait istatistiklerde yer alacağı düşünülüyor.

30 bin 951 metrekare büyüklüğünde bir parsel için planlanan yaklaşık 80 bin metrekare inşaat alanı ve 538 daire alacak bir konut sitesi olarak tasarlanan Arkon Park Residence, 34 ve 38 katlı 2 bloktan oluşacak.

Proje, İstanbul'un yeni yaşam merkezi olmaya aday olarak gösteriliyor.

http://www.arkonpark.com/

0212 230 95 25

0212 347 72 50

 

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön