28 / 04 / 2024

Arma Residence'tan daire alana LG'den 10 bin TL'lik hediye çeki!

Arma Residence'tan daire alana LG'den 10 bin TL'lik hediye çeki!

Firma: Okkalar İnşaat

Proje: Arma Business Life

Arma Residence Kurtköy projesinden daire alan herkes LG'den 10 bin TL'ye varan hediye çeki kazanıyor. Kampanya kapsamında müşteriler LG'den çekin tutarı kadar diledikleri ürünü alabiliyorlar....



Okkalar İnşaat tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen Arma Residence projesinde, daire alan herkes LG'den 10 bin TL'ye varan  hediye çeki kazanıyor. Temmuz ayı sonuna kadar geçerli olan kampanya kapsamında projede yer alan 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden birini satın alan müşteriler  LG'den 10 bin TL'ye varan hediye çeki kazanıyor ve LG ürünlerinden dilediğini satın alabiliyor. 


14 bin metrekare alan üzerinde toplam 264 daireden oluşan Kurtköy Arma Residence projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Konutların metrekaresi 2 bin 200 TL'den satışa sunulduğu projede yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Kalan tutar ise firma bünyesinde 18 ay sıfır faizle taksitlendiriliyor. Yüzde 1 peşinat verildiğinde ise peşinatın yüzde 24'lük kısmı teslimde ödeniyor.  Okkalar İnşaat  Arma Residence projesinde peşin ödemelerde ise yüzde 5 indirim avantajı sunuluyor. 


Haziran 2014'te teslim edilmesi planlanan Arma Residence Kurtköy projesinde tüm rezidans hizmetleri eksiksiz olarak sunuluyor. Projenin sosyal olanakları arasında ise fitness salonu, yüzme havuzu, toplantı ve konferans odaları, buhar odası, stüdyo odaları, yürüyüş yolu, sauna, şelale, Türk hamamı gibi birçok imkan yer alıyor. 


0216 702 17 84

 

http://www.okkalar.com


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön