10 / 05 / 2024

Armada Praxis Yalıkavak Geriş Villaları satışta! Yeni proje! 

Armada Praxis Yalıkavak Geriş Villaları satışta! Yeni proje! 

Armada Praxis Yalıkavak Geriş Villaları projesinde lansmana özel satışlar başladı. Armada Praxis Yalıkavak Geriş Villaları projesinde 13 adet müstakil villa yer alıyor. Peki villaların fiyatları ne kadar? 



Armada Praxis Yalıkavak Geriş Villaları projesi, Bodrum Yalıkavak'ta Geriş bölgesinde yükseliyor. Gümüşlüğe yakın konumuyla dikkat çeken projede 11 adet dubleks villa olacak şekilde 13 adet villaya yer veriliyor. 

Armada Praxis Yalıkavak Geriş projesinde yer alan tek katlı villalar 120 metrekare, dubleks villalar ise 200 metrekare olarak tasarlandı. 

Armada Praxis Yalıkavak Geriş Villaları satışta! Yeni proje! 

Projede her villanın kendine ait bahçe ve havuzu yer alıyor. Villalar 450-550 metrekare arsa içerisinde hayata geçiriliyor. 

Armada Praxis Yalıkavak Geriş Villaları projesinde, 7/24 güvenlik hizmeti, özel otopark, profesyonel bina hizmeti, otomatik sulama sistemi, bitkisel ve yapısal peyzaj bakımı gibi hizmetler sunuluyor. 

Proje, Bodrum Bodrum Devlet Hastanesi'ne 2 dakika, Bodrum Şehir Merkezi Marina'ya ve plajlar ile restoranlara 5 dakika, otogara 5 dakika, Milas Havalimanı'na 30 dakika mesafede yükseliyor. 

Armada Praxis Yalıkavak Geriş Villaları satışta! Yeni proje! 

Armada Praxis Yalıkavak Geriş Villaları konut fiyatları Mayıs 2023 

Armada Praxis Yalıkavak Geriş Villaları projesinde yer alan konutların fiyatları 1 milyon 400 bin Euro'dan başlıyor, 2 milyon Euro'ya kadar yükseliyor. 

Projede yüzde 50'si peşin, kalanı teslime kadar vade ya da ara ödeme imkanı sunuluyor. 

Web: http://www.armadapraxis.com/tr/yalikavak-geris-villalari/

Tel: 0 850 360 22 22 

Armada Praxis Yalıkavak Marinn satışta! Yeni proje! 

Namlı Vadi Projesi geliyor! Yeni Proje!

Bodrumin lansmana özel fiyatlarla satışta! Yarısı peşin, kalanı taksitle ödeme fırsatı! 

Laden Şile Evleri'nde lansman öncesi avantajlar! Yeni proje!


Geri Dön