27 / 04 / 2024

Armoni Rezidans ne zaman teslim?

Armoni Rezidans ne zaman teslim?

Firma: MM Proje

Proje: Armoni Residence

525 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışların devam ettiği Armoni Rezidans ne zaman teslim? sorusu için hemen teslim cevabı veriliyor...




Armoni Rezidans  projesi,  MM Proje  tarafından Gayrettepe'de hayata geçiriliyor. 10 katlı tek blok halinde tasarlanan Armoni Rezidans projesinde satışlar devam ediyor. İçerisinde 63 adet daire ve 1 adet mağazanın yer aldığı  Armoni Residence  projesinde daire fiyatları  525 bin dolardan başlıyor. 



1.650 metrekare arsa alanına sahip olan Armoni Rezidans toplamda 13 bin 960 metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Armoni Rezidans projesinde dairelerin büyüklükleri 76 metrekare ile 140 metrekare arasında değişim gösteriyor. Armoni Rezidans daire fiyatları şöyle: 


Armoni Rezidans daire fiyatları 'na göre 1+1 daireler 525 bin dolardan, 2+1 daireler ise 725 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Armoni Rezidans ne zaman teslim? sorusunun yanıtı şöyle: 


Armoni Rezidans ne zaman teslim?


Armoni Rezidans ne zaman teslim? sorusu hemen teslim olarak yanıtlanıyor.



Armoni Rezidans ödeme bilgisi dahilinde daire tutarının yüzde 75'ine kadar banka kredisi kullanılabiliyor. Armoni Rezidansz 'ta jakuzi, dinlenme alanları, seyir terasları, spor aktiviteleri, sauna, fitness salonu ve masaj odası gibi imkanlar bulunuyor.



Telefon : 0212 2741300

Web adresi: www.mmproje.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön