29 / 04 / 2024

Arnavutköy Sosyal Hizmetler Merkezi açıldı!

Arnavutköy Sosyal Hizmetler Merkezi açıldı!

Arnavutköy Belediyesi bünyesinde hizmet veren, içerisinde Yaşlı ve Engelli Merkezi ve Sosyal Yardım Marketi bulunan, Arnavutköy Sosyal Hizmetler Merkezi, Başkan Haşim Baltacı tarafından açıldı.



 

Sosyal hizmette daima adından sıkça söz ettiren Arnavutköy Belediyesi, bünyesinde hizmet veren, içerisinde Yaşlı ve Engelli Merkezi ve Sosyal Yardım Marketi bulunan, Sosyal Hizmetler Merkezi’nin açılışını yaptı.

Arnavutköy Belediyesi'nde yer alan habere göre, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Engelli Mehter takımının sahne aldığı program, büyük bir coşkuyla başladı. Programa katılım gösteren Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, birbirinden güzel faaliyetler yapmak için gayret sarf ettiklerini söyleyerek: “Bu tür hizmetlerimiz daha iyi daha verimli yapabilmek için tek çatı altında topladık. Tüm bu yardımları yıl boyunca yapmaktayız. Biz buraya hizmet kurumundan öte hayır ve hayırda yarışanlar kurumu olarak bakıyoruz” dedi.

Engellilere her yıl düzenli olarak medikal destek sağladıklarını söyleyen Başkan Baltacı, Engelli ailelere 50 akülü sandalye, 100 tekerlekli sandalye, 25 işitme cihazı ve 10 otistik puset hediye etti. Program sonunda ise Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’ya yapmış olduğu sosyal hizmet çalışmalarından dolayı plaket takdim edildi.

 


Geri Dön