03 / 05 / 2024

Arnica Diva Trend Rose El Blender Seti en ucuz nerede satılıyor? 21 Şubat 2023 fiyat listesi... 

Arnica Diva Trend Rose El Blender Seti en ucuz nerede satılıyor? 21 Şubat 2023 fiyat listesi... 

Mutfakların baş köşesinde yerini alan Arnica Diva Trend Rose El Blender Seti, ergonomik tasarımı, geniş haznesi ve turbo fonksiyonuyla büyük beğeni topluyor. Peki, Arnica blender seti fiyatı ne kadar? İşte detaylar...



Yemek yaparken yardımına en çok ihtiyaç duyulan küçük ev aletlerinin başında blender setleri geliyor. Doğrama, çırpma, karıştırma ve parçalama işlemlerini hızlı bir şekilde yapan bu cihazlar, mutfakların vazgeçilmez bir parçası oldu.

 Arnica Diva Trend Rose El Blender Seti en ucuz nerede satılıyor? 21 Şubat 2023 fiyat listesi... 

Küçük elektrikli ev aletleri deyince akla gelen ilk markalardan biri olan Arnica da çok sayıda blender setini tüketicileriyle buluşturuyor. Diva Trend Blender Seti, Arnica'nın en çok tercih edilen ürünleri arasında başı çekiyor.

Arnica Diva Trend Blender Seti, ergonomik tasarımı ve güvenli kullanımıyla mutfaklarda yerini alıyor. Yenilenen güçlü 1200 Watt performansı ile paslanmaz çelik bıçakları en zor görünen sebze ve meyveleri bile rahatça doğruyor. 1.2 litre kapasiteli parçalama haznesi ve 600 mililitre ölçü kabına sahip olan Diva Trend Blender Seti, çift bıçaklı doğrayıcı kabı ve paslanmaz çelik çırpma telleri ile kısa sürede leziz yemekler yapmanıza büyük katkı sunuyor.

Çift kademeli hız sistemi, turbo fonksiyonu da devreye girdiğinde pratik bir hazırlama süreci sağlıyor. Arnica Diva Trend blender setinin çevirmeli aksesuar çıkartma özelliği işleri daha da kolaylaştırırken, ekstra dayanıklı doğrayıcı haznesi ile uzun ömürlü bir kullanım sunuyor. Bulaşık makinesinde yıkanabilir aksesuarlara sahip olan Arnica Diva Trend blender seti, 3 yıl garantili satışa sunuluyor.

Arnica blender fiyatı ne kadar? Arnica Diva Blender Seti kaç lira? İşte Arnica Diva Trend Rose El Blender Seti teknik özellikleri ve 23 Şubat 2023 fiyat güncel listesi... 


 


Geri Dön