21 / 05 / 2024

Arsa almak isteyenler dikkat! Belediye 26 adet arsayı satışa çıkardı!

Arsa almak isteyenler dikkat! Belediye 26 adet arsayı satışa çıkardı!

Arsa almak isteyenler dikkat! Iğdır’da Belediye 26 adet arsayı satışa çıkardığını duyurdu. Arsaların satış ihalesi 12 Ocak 2023’te 2886 Sayılı Dik, Açık Teklif Usulü ile yapılacak.



SATIŞI YAPILACAK TAŞINMAZ İLANI

İhale bilgileri belirtilen taşınmaz malın satış ihalesi 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45. Maddesi uyarınca açık teklif usulü ile ilanda yazılı tarih ve saatte belirtilen tahmini bedel üzerinden Iğdır Belediye Başkanlığı Encümen toplantı odasında bir araya gelecek komisyonca ihalesi yapılacaktır.

 Arsa almak isteyenler dikkat! Belediye 26 adet arsayı satışa çıkardı!

Müşteri, taksitle ödeme talebinde bulunduğu takdirde; Sözleşme düzenleme suretiyle ihale bedelinin dörtte birini peşin, kalanını en fazla dört taksitle ve hesaplanacak kanuni faizi ile birlikte yatırmak zorundadır. Satışı yapılacak taşınmaza ait şartname mesai saatleri içerisinde Iğdır Belediye Başkanlığında Emlak İstimlak Müdürlüğü bedelsiz olarak görülebilir.

 

Geçici teminat yatırmaları, teminat mektubu verilmesi halinde, teminat mektubunun şekil ve içeriğinin 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 26. ve 27. Maddelerine uygun olarak düzenlenmesi gerekmektedir. Tebliğ için Türkiye’de adres göstermelerini, postayla başvuruda bulunacak kişilerin iadeli ve taahhütlü olarak gönderecekleri usulüne uygun şekilde hazırlayacakları teklifleri ile birlikte istenilen diğer belgeleri ihale saatine kadar Komisyon Başkanlığına ulaşması zorunlu. Postada meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmaz. Komisyon sorumlu değildir. Komisyon, gerekçesini kararda belirtmek suretiyle ihaleyi yapıp yapmamakta serbest bulunuyor. Komisyonların ihaleyi yapmama kararı kesindir.

Ayrıntılar için: www.igdir.bel.tr

Özak GYO'nun Bodrum ve Didim'deki 2 gayrimenkulünün değeri belli oldu! İşte o rakamlar...

Milli Emlak'tan o ilde 25 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Aman kaçırmayın!

Gaziantep Büyükşehir'den konut imarlı arsa fırsatı!


Geri Dön