02 / 05 / 2024

Arsa parasını yutan ATM’ye keserle saldırdı!

Arsa parasını yutan ATM’ye keserle saldırdı!

Beylikdüzü’nde bir kişi vatandaş almak için yatırdığı kapora parasını yutan ATM’ye keserle saldırdı.



Beylikdüzü’nde bir kişi vatandaş almak için yatırdığı kapora parasını yutan ATM’ye keserle saldırdı. Sputniknews'te yer alan habere göre, çevredeki vatandaşlara korku dolu anlar yaşatan şahıs, gözaltına alınarak karakola götürüldü. Vatandaşın ATM üzerine yapıştırdığı not ise ATM’ye işlem yapmaya gelenvatandaşları şaşkınlığa uğrattı.

İddiaya göre, geçen cuma günü Fehmi A. isimli bir kişi Beylikdüzü Atatürk Bulvarı üzerindeki bir bankaya ait olan ATM’ye geldi. Aldığı arsanın kaporası olan 20 bin lirayı yatırmak isteyen Fehmi A. ATM'nin hata vermesi üzerine parasını hesaba yatıramadı.

Parasını geri almak isteyen Fehmi A. ATM’nin parayı yuttuğunu da anladı. Hemen müşteri hizmetlerini arayan vatandaş, hafta sonu tatil olduğu için işlem yapılamayacağı yanıtını da aldı. Hafta sonu boyunca bankayla bir dizi görüşmeler yapan Fehmi A.'ya, Salı günü konuyla alakalı dönüş yapılacağı belirtildi. Konuyla ilgili olumlu veya olumsuz bir cevap alamayan Fehmi A. sabah saatlerinde parasını yutan ATM’nin önüne gelerek önce yumrukladı daha sonra da öfkesine hakim olamayarak aracında getirdiği keser ile ATM’ye zarar vermeye başladı.


‘BU ATM PARAYI GASP EDİYOR, KİMSE PARA YATIRMASIN’ YAZILI NOT YAPIŞTIRDI

Olayı gören vatandaşlar korkuya kapılırken emniyet güçlerine de haber verdi. Olay yerine gelen emniyet ekipleri, ifadesini almak için vatandaşı karakola götürmek istedi fakat vatandaşın son bir isteği oldu. Yanında getirdiği “Bu ATM parayı gasp ediyor, kimse para yatırmasın” yazılı kağıdı ATM’ye yapıştıran Fehmi A. daha sonra ise ifade vermek üzere karakola götürüldü.  


Geri Dön