18 / 05 / 2024

atmye saldıran vatandaş

atmye saldıran vatandaş

Beylikdüzü’nde bir kişi vatandaş almak için yatırdığı kapora parasını yutan ATM’ye keserle saldırdı.

Milyonlarca emekliyi heyecanlandıran flaş gelişme! Bayram ikramiyesi bu hafta meclis gündemine geliyor!

Milyonlarca emekliyi heyecanlandıran flaş bir gelişme yaşandı. Paylaşılan detaylara göre emekli vatandaşları yakından ilgilendiren bayram ikramiyesinin bu hafta meclis gündemine gelmesi bekleniyor. 

Dolar yerinde sayıyor, konut fiyatları düşüyor: Tek kazandıran Borsa İstanbul!

Yatırımcılar ve vatandaşlar birikimlerini dolara mı, faize mi, konuta mı yoksa borsaya mı yatırmalarının daha mantıklı olduğunu merakla araştırıyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından kazandıran yatırım aracını açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Çatalla kiracısına saldıran ev sahibinin 25 yıl hapsi istendi!

Bakırköy'de yüzde 100'ün üzerinde kira artışını kabul etmeyen kiracısına çatalla saldıran ev sahibinin 25 yıl hapsi istendi. 

Konut satışında karmaşa! Kıbrıs’ta hangi ülke vatandaşları mülk alıyor?

Son 5 yılda KKTC'de yabancıların inşaat sektöründeki faaliyetleri oldukça dikkat çekiyor. İngiltere, İran, Rusya, Polonya, Ukrayna ve İsrail’den on binlerce yabancı uyruklunun KKTC’de dev araziler aldığı ortaya çıkmıştı. Peki, Kıbrıs’ta hangi ülke vatandaşları mülk alıyor?

Kıbrıs’ta yabancılara mülk satışı Dışişleri ve MİT’in takibinde!

Hem Dışişleri Bakanlığı hem de Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) aralarında İngiliz, İsrail ve İran vatandaşlarının da olduğu yabancıların Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) mülk edinmelerini takibe aldığı öğrenildi.

Parasını bankalara yatıran vatandaşlar acil bakın! Faizler fırladı! 1 milyon TL'nin 32 günlük mevduat faizi tam bu kadar

Bankaların mevduat faizlerinde sert yükselişler görülmeye başlandı. Bankaya parasını yatıran vatandaşlar, mevduat faizlerini merak ediyor. Peki 1 milyon TL'nin 32 günlük mevduat faizi ne kadar oldu? İşte mevduat faizleri...

2 ayda 350 bin lira para kazandıran iş! Öğrenenler hücum ediyor

Asgari ücretli vatandaşlar artık ek geçim yolları arıyor. İşte sizin için bir fikir daha. 2 ayda 350 bin TL kazandıran bu işi duyanlar hemen araştırmaya başlıyor.

EYT ile emekli olamayanlara kademeli emeklilik geliyor mu? 2000'den sonra emekli olanlar dikkat! 

EYT yasası kapsamı dışında kalan ve emeklilik hakkını kıl payı kaçıran vatandaşlar, kademeli emekliliği bekleme başladı. Peki EYT ile emekli olamayanlara kademeli emeklilik geliyor mu?

İslam Memiş bu sene en çok kazandıran yatırım aracını açıkladı! Yatırımcılar gözünüzü dört açın

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, vatandaşlara yaptığı yatırım tavsiyeleri ile dikkatleri üzerine çekerken, bu sene en çok kazandıran yatırım aracını açıkladı.

Kademeli emeklilik şartları ne olacak? Yaş şartı düşecek mi?

İşe giriş tarihi 9 Eylül 1999 senesinden sonra 2000-2008 arası ve 2008 sonrası sigortalı olanlara has kademeli emeklilik sistemi üstünde çalışmalar yapılacağı söylendi. Erken emekliliği kaçıran vatandaşlar sorularınızın cevabı bu haberde. Kademeli emeklilik şartları ne olacak? Yaş şartı düşecek mi?

Kurban fiyatlarını gören şoke oluyor! İşte 2023 kurbanlık büyükbaş ve küçükbaş hayvan fiyatları!

Kurban Bayramı öncesi kurban fiyatların araştıran vatandaş şaşkına dönmüş durumda. Büyükbaş hayvan sayısındaki azalma ve maliyetlerdeki artış nedeniyle kurban fiyatları geçen yıla oranla yüzde 150 zamlandı.

Geçinemeyen vatandaş kredi kartına saldırıyor! Vatandaş bir haftada 26 milyar lira borçlandı!

Dargelirli vatandaşlar çarşı, pazardaki fiyat artışlarına yetişemezken, ihtiyaçlarını karşılayabilmek için çareyi borçlanmakta buluyor. Faiz oranlarının artmasına rağmen 12 Mayıs haftasında kredi kartı ile yapılan borçlanmaların tutarı yaklaşık 26 milyar liralık artışla 670 milyar lirayı geçti.

Altın piri İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Altın ve dolara saldırmayın! Üzüleceksiniz! Oyuna gelmeyin

Altın piri İslam Memiş, piyasalarda yoğun bir şekilde altın ve döviz alımının olduğunu belirtti. Vatandaşların bu gaza gelerek altın ve dolar almak için yarışa girmemeleri konusunda üstüne basa basa uyarılarda bulundu. Altın ve dolara saldırmayın! Üzüleceksiniz! Oyuna gelmeyin

atmye saldıran vatandaş Haberi

atmye saldıran vatandaş

Beylikdüzü’nde bir kişi vatandaş almak için yatırdığı kapora parasını yutan ATM’ye keserle saldırdı. Sputniknews'te yer alan habere göre, çevredeki vatandaşlara korku dolu anlar yaşatan şahıs, gözaltına alınarak karakola götürüldü. Vatandaşın ATM üzerine yapıştırdığı not ise ATM’ye işlem yapmaya gelenvatandaşları şaşkınlığa uğrattı.

İddiaya göre, geçen cuma günü Fehmi A. isimli bir kişi Beylikdüzü Atatürk Bulvarı üzerindeki bir bankaya ait olan ATM’ye geldi. Aldığı arsanın kaporası olan 20 bin lirayı yatırmak isteyen Fehmi A. ATM'nin hata vermesi üzerine parasını hesaba yatıramadı.

Parasını geri almak isteyen Fehmi A. ATM’nin parayı yuttuğunu da anladı. Hemen müşteri hizmetlerini arayan vatandaş, hafta sonu tatil olduğu için işlem yapılamayacağı yanıtını da aldı. Hafta sonu boyunca bankayla bir dizi görüşmeler yapan Fehmi A.'ya, Salı günü konuyla alakalı dönüş yapılacağı...