22 / 07 / 2024

Arsa yatırımcıları bu habere göz atmadan karar vermeyin! 40 şehirde 499 arsa satışa çıkıyor.

Arsa yatırımcıları bu habere göz atmadan karar vermeyin! 40 şehirde 499 arsa satışa çıkıyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın satışa çıkaracağı 499 arsa 21-22 Eylül tarihlerinde yüzde 25 peşinat ve 24 ay taksit fırsatıyla satılacak.




101 milyona üniversite arazisi

Satışa çıkarılan araziler arasında Tuzla Tepeören'de 25 bin 326 metrekarelik, “özel eğitim tesisi” imarına sahip olan arazi dikkat çekiyor. 101 milyon liradan açık artırmaya çıkarılacak dev arazi önemli bir potansiyele sahip. İstanbul satışa çıkarılan 19 hazine arazisinin toplam büyüklüğü 40 bin metrekare ve depolama alanı, ticaret-konut, turizm, prestij hizmet alanı imar özelliklerine sahip.

Muğla, Antalya, İzmir ve Aydın'da 116 arazi satılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ayrıca, turizmin başkenti Muğla'da Bodrum, Fethiye, Marmaris ve Milas ilçelerinde toplam 82 arazi satacak. Bakanlık ayrıca yabancıya konut satışında başı çeken Antalya’da da Döşemealtı, Muratpaşa ve Alanya ilçelerinde 4 araziyi satışa çıkaracak.
İzmir’in Çeşme, Dikili ve Seferihisar ilçelerinin de arasın yer aldığı birçok ilçesinde de 21 arsanın satılacağı, Aydın’ın ise turizm merkezi olan Didim ve Kuşadası ilçelerinde ise 9 arazinin satılacağı duyuruldu.

Ev yapmak isteyenlere 100 bin ucuz arsa müjdesi! Bu sosyal konut arsaları kapış kapış gidecek! Sakın kaçırmayın!

İzmir Çeşme'de turizm tesis alanı imarlı arsa fırsatı! Yatırımcılar dikkat! 

53 bin liraya imarlı arsa satılıyor! Çabuk davranan kapıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön