03 / 09 / 2024

Arsa yatırımı yapmak isteyenler için uzmanından çok önemli iki öneri geldi!

Arsa yatırımı yapmak isteyenler için uzmanından çok önemli iki öneri geldi!

Arsa yatırımı yapmak isteyen pek çok kişi nelere dikkat etmesi gerektiğini merak ederken, Girişimci, Tok’s Emlak ve D.T İnşaat Kurucusu Deniz Tok da resmi sosyal medya hesabı üzerinden arsa yatırımı için önerilerini paylaştı. İşte o paylaşım…



Konut fiyatlarındaki artışlardan sonra yatırım yapmak isteyen pek çok kişi de arsa yatırımlarına yöneldi. Arsa ve arazi yatırımları adeta zirve yaparken, pek çok kişi nelere dikkat etmesi gerektiğini merak ediyor. 

Girişimci, Tok’s Emlak ve D.T İnşaat Kurucusu Deniz Tok, resmi sosyal medya hesabı https://x.com/ToksEmlakDeniz üzerinden arsa yatırımı için önerilerini paylaştı. 

Deniz Tok paylaşımında “Kısa vade: Arsa olmalı ( Konut veya Villa imarlı önerim olur ) daha yüksek bütçe için ticari imarlı olur. Uzun Vade: İmara Yakın tarla alınılmalı. Yüksek metrekare olmalı.” ifadelerini kullandı.


Deniz Tok'un paylaşımı şu şekilde:

Arsa yatırımı için önerim; 

Kısa vade: Arsa olmalı ( Konut veya Villa imarlı önerim olur ) daha yüksek bütçe için ticari imarlı olur.

Strateji: Alınan yerin fiyatı piyasa altı olmalı buna ek olarak müteahhit bulma sorunu olmamalı. Alındıktan hemen sonra kat karşılığı verilmeli. 

Kar olarak enflasyon üstü yüzde 50 kar marjlıdır.

Uzun Vade: İmara Yakın tarla alınılmalı. Yüksek metrekare olmalı. 

Strateji: M2 fiyatı piyasaya göre ucuz olmalı. Tarlanın zemin çok eğimli olmamalı ve şekli ise kare veya dikdörtgen olmalı. 5-10 sene beklendikten sonra çok ciddi kar fırsatları sunmaktadır.

Balçova arsa mağdurları meclis gündeminde! Mağdurlar için ilk adım atıldı!

Her 3 ev sahibinden 2’si evinde mevcut kiracı olmasından dolayı maddi kaybı olduğunu düşünüyor!

Yapı Kredi'den %45,50'ye varan kaçmaz faiz fırsatı!


Geri Dön