28 / 04 / 2024

Artaş bu yıl 2 yeni projenin lansmanı yapacak!

Artaş bu yıl 2 yeni projenin lansmanı yapacak!

Artaş Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Çetinsaya, "Üzerinde çalıştığımız 2 projemiz var, en geç yıl sonuna kadar lanse etmeyi planlıyoruz" dedi. 



Artaş Grubu, inşaat sektöründe büyüdü, 41 yıldır ağırlıklı konut, ofis ve AVM projeleri hayata geçiriyor, Konutta Avrupa Konutları markasıyla üretim gerçekleştiriyor. Capital'de yer alan habere göre; Grubun tek faaliyet alanı inşaat değil, Perakende ve turizmde de yatırımları bulunuyor, Artaş Grubu çatısı altında 1,000 oda kapasiteli 3 otel yer alıyor. Artaş Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Çetinsaya, perakendede 300 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olduklarını, gelecek 5 yıl içinde de bu rakamı 400 bin metrekareye çıkarmayı hedeflediklerini söylüyor, "Yatırımını ve yönetimini sürdürdüğümüz 5 alışveriş merkeziyle perakende sektöründe yatırımlarımıza devam ediyoruz" diye konuşuyor,

Grubun halihazırda devam eden projelerinden 2'si İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alıyor, Çetinsaya bunlardan birinin Ümraniye Yamanevler diğerinin de Ataşehir Ofis Avrupa Konutları olduğunu söylüyor, “Bu 2 proje dışında Tema İstanbul'un ikinci etap inşaat ve satış çalışmaları devam ediyor. Tema World projemizi 2020 yılında alışveriş ve eğlence fonksiyonları bulunan karma bir proje olarak tamamlamayı hedefliyoruz. Atakent 4 teslimlere başlıyor, Avrupa Konutları Kale 2'yi de bu yıl ağustos ayında teslim edeceğiz" diyor.

Tüm bu devam eden projeler arasında Çetinsaya'nın gündemindeki en önemli konu ise Vadistanbul. Projenin son etabı için teslimlerin bu yıl temmuz ayında başlayacağını belirten Çetinsaya, sözlerine şöyle devam ediyor:

"Toplam inşaat alanıyla İstanbul'un en büyük karma projelerinden olan Vadistanbul'da 1.915 konut, 103 bin metrekarelik alışveriş merkezi,

300 bin metrekare ofis alanı, 20 bin metrekare rezidans ve 25 bin 500 metrekare alana sahip 5 yıldızlı otel yer alıyor, AVM bünyesinde toplam 270'i aşkın marka var. Çok yakında Avrupa Yakası'nın ilk Galeries Lafayette mağazası Vadistanbul'da açılacak. Avrupa yakasının en büyük şov havuzu Vadistanbul AVM'de yer alıyor,"

İstanbul Ayazağa'da konumlanan Vadistanbul'un ardından Artaş Grubu yeni projelerinde yine bölgeye odaklanmış durumda. Bölgenin çok gelişeceğine inandıklarını ifade eden Çetinsaya, "Burası yatırım değeri yüksek bir lokasyon. Bu nedenle yakın dönemdeki yeni projelerimizin yine bu bölgeye yakın olacağını söyleyebilirim" diyor. Bu yıl yeni başlayacakları projelerle ilgili de, "Üzerinde çalıştığımız 2 projemiz var, en geç yıl sonuna kadar lanse etmeyi planlıyoruz" diye konuşuyor.

“SIKI BİR BEŞİKTAŞLIYIM”

Serhan Çetinsaya sıkı bir Beşiktaş taraftarı. Takımın yurt içi ve yurt dışındaki maçlarını kaçırmamaya gayret ediyor. Futbolun yanı sıra motor sporları da Çetinsaya için bir tutku. “Pistlerde yüksek performanslı spor araç sürüşünden inanılmaz bir keyif alıyorum” diyor.


Geri Dön