03 / 05 / 2024

Artaş İnşaat Avrupa Topkapı Konutları Kale fiyatları!

Artaş İnşaat Avrupa Topkapı Konutları Kale fiyatları!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Kale

Artaş İnşaat tarafından yükselen Topkapı Avrupa Konutları Kale 650 milyon yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Pojede 1+1, 2+1, 3+1 ,4+1 daire seçenekleri yer alıyor. İşte Artaş İnşaat Avrupa Topkapı Konutları Kale fiyatları...



Zeytinburnu- Cevizlibağ'da yükselen Avrupa Topkapı Konutları Kale projesi içerisinde daireler, ofisler ve mağazalar yer alıyor. Artaş İnşaat Avrupa Topkapı Konutları Kale fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Dairelerin büyüklük alanları 77 ile 210 metrekare arasında değişiyor.  Avrupa Topkapı Konutları Kale projesinin teslim tarihi 2016 yılının Temmuz ayı olarak öngörülüyor. Teslim tarihi 2016 yılı olan projede az katlı bloklar yükseliyor.


Sosyal donatıları arasında açık spor alanları, kapalı otopark, sauna, Türk Hamamı, 2 kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi bulunuyor. 1 oda 1 salon konutların tamamının satıldığı projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri mevcut.


599 daire, 52 ofis ve 30 mağazanın yer aldığı projede banka kredisi ile konutun bedelinin yüzde 75'ine kadar 120 ay vade imkanı sunuluyor. 


Artaş İnşaat Avrupa Topkapı Konutları Kale fiyatları!

Topkapı Avrupa Konutları daire fiyatları bilgisine göre projede yer alan daireler metrekaresi 5 bin liradan başlangıç gösteriyor. Banka kredisinin kullanılabilindiği projede 120 aya kadar vade imkanı sağlıyor. Fiyatlar 800 bin ile 1 milyon 986 TL arasında değişiklik gösteriyor.


Avrupa Konutları Kale adresi

Adres: Maltepe mah. Londra asfaltı cd. No:32 Cevizlibağ / Zeytinburnu /  İstanbul 


Avrupa Konutları Kale iletişim

Telefon: 444 38 25

Web Sitesi: www.avrupakonutlarikale.com

Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön