02 / 05 / 2024

Artaş İnşaat Yenibosna Projesi!

Artaş İnşaat Yenibosna Projesi!

Firma: Artaş İnşaat

Proje: Avrupa Konutları Ataköy

Nisan- Mayıs gibi satışa çıkması planlanan Artaş İnşaat Yenibosna Projesi kapsamında projelendirme çalışmaları devam ediyor. Artaş İnşaat Yenibosna Projesi'nde ön talep süreci de başladı.



Artaş İnşaat'ın hayata geçireceği yeni projesi, Yenibosna Ataköy E5 yolu üzerinde yer alıyor.  Artaş İnşaat  Yenibosna Projesi'nde ön talep süreci başladı. 


Henüz projelendirme aşamasında olan Artaş İnşaat Yenibosna Projesi; Airport Alışveriş Merkezi'nin yanında inşa edilecek. 


Projelendirme aşaması tamamlanınca ruhsat çalışmalarına başlanacak olan Artaş İnşaat Yenibosna Projesi'nin toplam alanı 8 bin 796 metrekare olarak belirlendi. 


Artaş İnşaat Yenibosna Projesi'nin Nisan- Mayıs gibi satışa çıkması hedefleniyor. Proje; rezidans dairelerden meydana geliyor. 


Artaş İnşaat Yenibosna Projesi Londra Asfaltı Kuleli Mevkii E5 Karayolu üzerinde Kale Kilit arazisinde  CNR Fuar Merkezi, Atatürk Havalimanı ve metro ile metrobüse yakın mesafede yer alıyor. 


Projenin bulunduğu bölgede MFA İnşaat Ataköy Towers, Timur Gayrimenkul Nef Ataköy 22 ve Aşçıoğlu İnşaat Ataköy 38 ile Selenium Ataköy projeleri de bulunuyor. 


Artaş İnşaat Yenibosna Projesi ulaşım:


Artaş İnşaat Yenibosna Projesi!


Artaş İnşaat Yenibosna Projesi iletişim

Telefon: 444 38 25

Web Adresi: http://www.avrupakonutlari.com/



projeye sor



Geri Dön