21 / 06 / 2024

Artemide tasarımları mimarlarla buluştu!

Artemide tasarımları mimarlarla buluştu!

Adanalı iç mimarlar ve mimarlar Can Elektrik Mavi Bulvar şubesinde dünyanın önde gelen aydınlatma ürünleri firması Artemide'in yeni tasarım ürünlerini incelemek üzere bir araya geldi.




Adanalı iç mimarlar ve mimarlar Can Elektrik Mavi Bulvar şubesinde dünyanın önde gelen aydınlatma ürünleri firması Artemide'in yeni tasarım ürünlerini incelemek üzere bir araya geldi. Adana'nın önde gelen iç mimar ve tasarımcılarının katılımı ile gerçekleştirilen tanıtım ve bilgilendirme toplantısı sektörün dünya çapında önde gelen tasarımcılarının ürünleri katılımcıların büyük beğenisini kazandı. 


ESTETİK DEĞER 

Can Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Emin Bacaksız, "Artemide sektörün önde gelen dünya çapında bir markası.  Adana  ve bölgeye hizmet veren değerli iç mimar ve tasarımcılarımızı bir araya getirerek konut ve işyerleri aydınlatmasında gerek üretim kalitesi gerekse çok önemli mimarların tasarımına kattığı büyük estetik değer ile Adana ve bölgemizde dekorasyon çalışmalarına ayrı bir değer katacak ürünleri mimarlarımız kanalıyla halkımıza sunmanın gururunu yaşıyoruz" dedi. 


ÜNLÜ TASARIMCILAR 

Artemide firması için dünyaca ünlü tasarımcılardan Ross Lovegrove'nin Skydro, Cosmıc Leaf Soffito, Cosmic Mug, Mercury eserlerinin yanı sıra Karım Rashid tarafından tasarlanan Emprico Sospensione, Cadmo Eserleri, Michele De Lucchi'nin Noto Tolomeo, Parete, Castore Tavolo ürünleri Avrupa'nın önde gelen seçkin aydınlatma mağazaları ile birlikte Türkiye'de Can Elektrik tarafından dekorasyon meraklılarının beğenisine sunulan eserleri Adanalı mimarlar beğeniyle inceledi. 



Sabah Güney




Geri Dön