28 / 04 / 2024

Artvin Arhavi'de çevre düzenleme çalışmaları başladı!

Artvin Arhavi'de çevre düzenleme çalışmaları başladı!

Arhavi Boğaziçi Mahallesi Arhavi Devlet Hastanesi çevresi ve İlçe Jandarma Komutanlığı civarında ham yol açma çalışmaları ile birlikte çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.




Arhavi Belediyesi ihtiyaçlar doğrultusunda merkez ve mahallelere hizmet götürmeye, ihtiyaçları karşılayıp eksiklikleri gidermeye devam ediyor. Arhavi Boğaziçi Mahallesi Arhavi Devlet Hastanesi çevresi ve İlçe Jandarma Komutanlığı civarında ham yol açma çalışmaları ile birlikte çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.


Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar ilk olarak ham yol açma işlemi ile sürüyor. Çalışmaları bizzat yerinden takip eden Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, açılan ham yolun hastaneye yakınlığı itibariyle ulaşım sorununun rahatlaması adına büyük bir öneme sahip olduğuna vurgu yaparak söz konusu çalışmanın ardından bölgede alt ve üst yapı çalışmaları ve çevre düzenlemesi çalışmalarının da başlayacağını belirtti. Çalışmalar vatandaşlar tarafından şimdiden memnuniyetle karşılanıyor. Söz konusu çalışmaların sonucunda Arhavi Devlet Hastanesi ile İlçe Jandarma Komutanlığı modern bir görünüme kavuşmuş olacak.



Arhavi Belediyesi


Geri Dön