29 / 04 / 2024

Artvin Borçka'da bazı köylerin köprü ihtiyacı TBMM'de!

Artvin Borçka'da bazı köylerin köprü ihtiyacı TBMM'de!

Artvin'in Borçka ilçesinde bazı köylerin köprü ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...



CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'in Borçka ilçesinde bazı köylerin köprü ihtiyacına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan, sorusunun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Bayraktutan, ''Artvin'in Borçka ilçesine bağlı Taraklı, Akpınar, Anbarlı, Avcilar ve Zorlu Köylerini birbirine bağlayacak bir köprü ihtiyacı yıllardır vatandaşlarımız tarafından dile getirilmesine rağmen; bu sorunun giderilmesi adına somut adımlar atılmamıştır'' diye konuştu.

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan'ın soruları:
1- Murgul Tünelinin çıkışında Taraklı ve Akpınar köylerinin ortasına Artvin'in Borçka ilçesine bağlı 5 köyün ortak ihtiyacı olan; Taraklı, Akpınar, Anbarlı, Avcılar ve Zorlu Köylerini birbirine bağlayacak bir köprü yapılmasına adına Bakanlığınız nezdinde bir çalışma yürütülmekte midir? 
2- Borçka İlçesinde 5 köyün ortak sorununu gidermek adına ilgili noktaya bir köprü ne zaman yapılacaktır? Bir takvim açıklar mısınız? 


Geri Dön