17 / 05 / 2024

Borçka köprüsü

Borçka köprüsü

Artvin'in Borçka ilçesinde bazı köylerin köprü ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

45 bin araç geçiş garantisi verilmişti! 1915 Çanakkale Köprüsü'nden kaç araba geçti?

45 bin araç garantisi verilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nden geçen araç sayısı açıklandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, köprüden paylaştığı fotoğrafla birlikte yeni yapılan Çanakkale Köprüsü’nden araç geçiş sayısını paylaştı.

Sokollu Mehmed Paşa Köprüsü'nün restorasyonu tamamlandı!

TİKA'nın restore ettiği Bosna Hersek'in en önemli Osmanlı eserlerinden Sokollu Mehmed Paşa Köprüsü'nün teknik kabulünün yapılması nedeniyle tören düzenlendi...

Devlet Bahçeli Köprüsü için 2 defa borçlanma yetkisi verildi!

‘Devlet Bahçeli Köprüsü’ ile ilgili basın toplantısı düzenleyen AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni köprü için yapılan borçlanmalar hakkında açıklamalarda bulundu..

Devlet Bahçeli Köprüsü için 240 milyon liralık borçlanma!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Devlet Bahçeli Köprüsü için 240 milyon lira borçlanma kararı çıktı. Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise yapılan borçlanmanın hizmetleri aktif hale getirmek için olduğunu belirtti.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne ses şikayeti!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü trafiğe açıldı. İstanbullu boğazın yeni gerdanlığını çok sevdi. Ancak ‘Beyaz Türkler’ bu durumu hazmedemedi. ‘Çok ses geliyor rahatsız oluyoruz. Arılar bile kaçıyor’ dedi.

Osman Gazi Köprüsü bölgede arsa ve konut fiyatlarını yükseltti!

Osman Gazi Köprüsü sayesinde bambaşka bir çehreye kavuşacak. Bölge halkı 5 bin liralık arazilerin şimdiki değerinin 100 bin lira olduğunu söyledi. Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin de köprünün trafik yoğunluğunu azaltacağını söyledi.

Adana Çatalan Batı Köprüsü'ndeki kaçak büfe kaldırılacak!

Sabah Güney'in haberini ihbar kabul eden Büyükşehir, Çukurova Belediyesi'nden Çatalan Batı Köprüsü'nün başındaki büfenin kaldırılması istedi. İşgale son verildi.

Çanakkale Kocabaş Çayı Köprüsü yıkılacak!

Biga'nın simgesi Kocabaş Çayı köprüsü yıkılarak yenisi yapılacak. Kocabaş Çayı Islah Projesiyle modern bir görünüme kavuşacak olan dere yatağı, Kocabaş Köprüsü'nün de yenilenmesiyle bambaşka bir görünüm elde edecek.

Adana'daki Varda Köprüsü Projesi onayladı!

Adana'nın tarihi Varda Köprüsü için hazırlanan proje, ÇKA'dan destek almaya hak kazandı. Köprü çevresine seyir tepesi, 2 köprü ve yol yapılacak

Boğaziçi Köprüsü satışa çıkarıldı!

1982 yılında Boğaziçi Köprüsü yurt dışındaki işçilere döviz karşılığı satılacakmış. Peki kaç liraya? İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

Galata Köprüsü satışa çıkarıldı!

İstanbul Belediyesi, 1980 yılında Galata Köprüsü'nü hurda fiyatına satışa çıkarmış... Peki kaç liraya? İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

1969 yılında Boğaziçi Köprüsü'nün finansmanı için anlaşmaya varılmış!

1969 yılında Boğaziçi Köprüsü'nün finansmanı için anlaşmaya varılmış. Köprünün finansmanına Avrupa Yatırım Bankası'ndan başka Almanya, Fransa, İngiltere, Danimarka, İtalya ve Japonya katılacakmış ve köprünün aynı sene yapılması kararlaştırılmış.

Dilovası'ndaki Dilderesi Köprüsü yok oluyor!

‘Dilderesi Köprüsü’ yok oldu olacak. Halk arasında Mimar Sinan Köprüsü olarak da anılan tarihi Dilderesi Köprüsü, 600 yıl boyunca herhangi bir restorasyon görmeden bir kaç çizik ile günümüze geldi.

Borçka köprüsü Haberi

Borçka köprüsü

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'in Borçka ilçesinde bazı köylerin köprü ihtiyacına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan, sorusunun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Bayraktutan, ''Artvin'in Borçka ilçesine bağlı Taraklı, Akpınar, Anbarlı, Avcilar ve Zorlu Köylerini birbirine bağlayacak bir köprü ihtiyacı yıllardır vatandaşlarımız tarafından dile getirilmesine rağmen; bu sorunun giderilmesi adına somut adımlar atılmamıştır'' diye konuştu.

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan'ın soruları:
1- Murgul Tünelinin çıkışında Taraklı ve Akpınar köylerinin ortasına Artvin'in Borçka ilçesine bağlı 5 köyün ortak ihtiyacı olan; Taraklı, Akpınar, Anbarlı, Avcılar ve Zorlu Köylerini birbirine bağlayacak bir köprü yapılmasına adına Bakanlığınız nezdinde bir çalışma yürütülmekte midir? 
2- Borçka İlçesinde 5 köyün ortak sorununu gidermek adına ilgili noktaya bir köprü ne zaman yapılacaktır? Bir takvim açıklar...