02 / 05 / 2024

Arya Rezidans projesinde daire fiyatları ne kadar?

Arya Rezidans projesinde daire fiyatları ne kadar?

Firma: Mutlu İnşaat

Proje: Arya Rezidans

Mutlu İnşaat'ın Arya Rezidans projesinde daire fiyatları ne kadar? Arya Rezidans projesinde dairelerin satış fiyatları 350 bin lira ile 450 bin lira arasında değişiklik gösteriyor...




Arya Rezidans projesi  Mutlu İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor.  Arya Rezidans  projesi İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye ilçesinde yükseliyor. Arya Rezidans Ümraniye projesinde daireler 2+1 olarak tasarlandı.


Bitişik nizamda iki blok halinde inşa ediliyor olan Arya Rezidans projesi 14 katlı olarak yükseliyor. Arya Rezidans Ümraniye projesinde 60 adet konut yer alıyor. Arya Rezidans projesinde daireler 85 metrekare büyüklüğe sahip.


Ümraniye Arya Rezidans projesinin tanıtım ofisine 0212 442 00 11 telefon numarasını arayarak ulaşabilirsiniz. Arya Rezidans Ümraniye projesinin hafriyat çalışmaları sürüyor. Arya Rezidans ödemeleri banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor.



Arya Rezidans projesinde daire fiyatları ne kadar?


Ümraniye Arya Rezidans projesinde dairelerin satış fiyatları 350 bin liradan başlayarak, 450 bin liraya kadar değişiyor. Arya Rezidans Ümraniye projesinde lansman öncesi dönemde yüzde 10'a kadar indirimler yapılıyor.


Ümraniye Arya Rezidans projesinde hamam, spor alanları, yeşil alanlar, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar bulunuyor. Mutlu İnşaat, Arya Rezidans projesini 12 ay sonra teslim etmeyi planlıyor.




Tel : 0212 442 00 11

Web: www.mutluinsaat.com.tr


projeye sor



Geri Dön