28 / 04 / 2024

Arzum Okka Minio OK004 Türk Kahve Makinesi kaç TL, fonksiyonları neler? 1 Mart 2023 fiyat listesi

Arzum Okka Minio OK004 Türk Kahve Makinesi kaç TL, fonksiyonları neler? 1 Mart 2023 fiyat listesi

Arzum Okka Minio OK004 Türk Kahve Makinesi, 4 fincan kapasitesi ergonomik tasarımı ve otomatik kapanma özelliği ile ev hanımlarına közde kahve deneyimi yaşatıyor.



 Arzum Okka Minio OK004 Türk Kahve Makinesi kaç TL, fonksiyonları neler? 1 Mart 2023 fiyat listesi
Kahve severler için geliştirilmiş teknolojisi ile Arzum Türk Kahve Makinesi, kısa sürede közde kahve deneyimi yaşattığı için misafiri eksik olmayan ev kadınları tarafından çok beğeniliyor.Pratik ve zahmetsizce 4 fincan kapasiteli kahve hazırlamak bu ürün ile mümkün oluyor.

TÜRK KAHVE MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

  • Arzum OK004 Türk kahve makinesi 480 Watt gücünde bir çalışma gösteriyor. Kahve makinesinin alabildiği maksimum su kapasitesi 300 ml şeklinde ölçülüyor.
  • Arzum OK004 kahve makinesi içerisine en fazla dört fincan su konularak bir anda 4 fincan kahve elde edilmiş olunuyor.
  • Türk kahve makinesinde otomatik kapanma özelliği bulunuyor. Böylece fişte açık unutulduğu takdirde yangın gibi ortaya çıkacak olumsuz durumların önüne geçiliyor.
  • Arzum OK004 kahve makinesinde yer alan emniyet sistemleri ise taşma, aşırı ısınma ve su bitme emniyeti olarak biliniyor. Ürün, ergonomik ısı yansıtmayan özel bir sap ile işlev görüyor.
  • Basit ve pratik bir kullanım sunan Arzum OK004 kahve makinesi kullanım açısından Türk kahvesi yapmak için ideal kullanımdadır. Türk kahvesini dakikalar içerisinde yapabilmesi sayesinde kullanıcılar misafirlerine rahatça vakit ayırabiliyor.
  • Arzum OK004 kahve makinesinin cezve kısmı kolay bir şekilde rezidans üzerine oturtulup çıkartılabiliyor.  
  • Arzum OK004 kahve makinesi içerisine konulması gereken su miktarı ise kaç kişilik kahve yapılacak ise o kadar su ve kahve konulması gerekiyor.Cezve içerisine konan suyun Türk kahvesinin köpüklü olması için soğuk olması gerekmektedir.Kahve makinesi kahveyi ağır şekilde pişirerek közde kahve tadı verir.
  • Ev kullanımı için geliştirilen  Arzum OK004 kahve makinesinde çift akıtma ağzına sahiptir. Bu çift akıtma ağzı kahve makinesinin sağ el ve sol el tarafından kullanılabilmesine yardımcı olur. 

Peki Arzum Türk kahve makinesinin fonksiyonları neler? 
 


Geri Dön